• 01 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Два протеста довечера в Триъгълника на властта

Два протеста довечера в Триъгълника на властта

/КРОСС/ Контрапротест в защита на правителството се готви за тази вечер пред Министерския съвет с начален час 19.00. Поводът е заявката за нов протест в защита на президента Румен Радев, след този преди ден, в който държавният глава приветства протестиращите и ги поощри да свалят изпълнителната власт.

"ДА ЗАЩИТИМ ФЛАГА И ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ", е надсловът на протеста, на който се очаква да се съберат стотици симпатизанти на ГЕРБ в подкрепа на управляващите. Поддръжници на кабинета се готвят да пристигнат от цялата страна в центъра на столицата.

"Приятели, довечера от 19:00 часа да защитим легитимно избраното правителство на България! Никой не може да си позволи да нарича "мутри" хората, които работят за бъдещето на България. Събираме се пред Министерския съвет, за да покажем, че няма да се поддадем на режисираните сценки!", призова пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

В същото време и защитниците на президента от снощния протест, както отляво, така и отдясно, се готвят за втора поредна вечер да протестират срещу кабинета. Снощи на паветата се сляха в едно симпатизантите на Корнелия Нинова, Мая Манолова, АБВ и "Възраждане" заедно с хората на Христо Иванов от "Да, България".

Отново от Дубай протеста дирижира обвиняемият Васил Божков. Разследваният по 18 обвинения в престъпления отново надъха хората през социалната мрежа да излязат на протест.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Идиоти, правителството не е легитимно избрано. То е предложено от Борисов и утвърдено от народното събрание. Това е така защото се предполага, че ГЕРБ законно са спечелили изборите за народни представители и представляват по-голямата част от българския народ. Това е теорията. Фактите са че ГЕРБ представляват приблизително 12% от всички имащи право да гласуват. Част от гласовете са купени по един или друг начин ( пари, облаги, назначения, административен натиск и натиск от страна на работодателя) Ако на това викате законно избрано правителство здраве му кажете. Оставям на страна и на вашата съвест поддръжката на най-некомпетентното управление на съвременната ни история. А флага изобщо не го пипайте. Не е ваш.

10.07.2020 17:52:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.