• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Publicis Groupe представя “Work your world” в платформа Marcel като част от по-добро работно бъдеще

Publicis Groupe представя “Work your world” в платформа  Marcel като част от по-добро работно бъдеще

/КРОСС/ Publicis Groupe официално представя „Work Your World"- глобална инициатива, която предоставя ново изживяване през платформата Marcel, и с която компанията цели да осигури гъвкавост и нови възможности за развитие, растеж и усъвършенстване на професионалните умения на служителите си, които имат желание да се включат. От началото на януари 2022 г., програмата, в чиято основа са здравето и безопасността на хората, ще позволи на служителите на Publicis Groupe да работят от различни места по света, където компанията присъства, за период до 6 седмици годишно.

„Работихме усилено да превърнем хибридния начин на работа в нови възможности за всички в Publicis и да направим бъдещето наработната среда по-креативно и смело място. Знаем, че пандемията не е свършила и че светът може да се окаже в социална изолация отново във всеки един момент. Това обаче не трябва да е причина да ораничимсобствените си хоризонти. Продължаваме да се развиваме, защото дължим на нашите служители да получават уникален професионален и личен опит в Publicis, и защото един ден тази криза ще свърши." - казва Артур Садун, глобален председател и главен изпълнителен директор на Publicis Groupe.

„Хората ни бяха изключително находчиви въпреки ограниченията, които пандемията наложи. Те заслужават да работят в компания, която е изобретателна, колкото самите тях. Програмата „Work Your World" може да помогне на всеки служител на Publicis да „работи за своя свят" по един по-голям, по-добър и по-отличим начин, благодарение на мащаба и многообразието в компанията и на платформата Marcel." - казва Карла Серано, глобален стратегически директор на Publicis Groupe.

Програмата „Work Your World" стартира активно от началото на 2022 г. През вътрешната платформа Marcel служителите ще могат да:

Намират локални и глобални дестинации, специално подбрани за тях чрез АI функционалността на Marcel, в над 100 държави, където Publicis има офиси.

Получават актуална информация за активните държави и локации с информация за местните здравни и бизнес разпоредби, които да са полезни при взимане на необходимите предпазни мерки преди пътуване.

Намират места за настаняване през „Home Swap Home" - функционалност, която е отворена единствено за служителите на Publicis, и която им позволява да споделят и разменят квартири помежду си.

Осъществяват връзка с колеги от други страни чрез информацията в профилите им в Marcel, като по този начин да разберат какво е да живееш и работиш на дадено място, кое е най-подходящото време за посещение и т.н.

Имат достъп до денонощен контактен център, за да получат съдействие в реално време по въпроси, свързани с пътуването, здравни разпоредби, визи и разрешения за работа.

Участват в общността „Work Your World" - мрежата, създадена от служителите за служителите.

Програмата „Work Your World" е инициатива, насочена към бъдещето, но в същото време стъпва на ценностите и наследството на Publicis Groupe, които компанията винаги е отстоявала, наречени „Viva La Difference". Благодарение на общността в Marcel, всеки служител ще има възможност да получи достъп до тази програма и да черпи знания и опит от други места, култури и начин на живот.

Publicis Groupe ще сподели повече подробности за „Work Your World" по време глобалния си годишен семинар „Viva La Différence", който ще се проведе за втори път през Marcel през декември месец.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.