• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Освободени са всички задържани при премахването на палатковите лагери в София

Освободени са всички задържани при премахването на палатковите лагери в София

/КРОСС/ Всички протестиращи, арестувани при среднощната акция по преместването и премахването на палатките от три ключови кръстовища, са освободени, предаде репортер на БГНЕС.

12 души бяха задържани в Първо РПУ - 8 за нарушаване на обществения ред, и трима за установяване на самоличност. Арестуван за кратко бе и един от организаторите на протеста - Арман Бабикян.

Съставените актове на протестиращите са за нарушения на Закона за движение по пътищата, съобщиха те на излизане от Първо РПУ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Васил Божков

След като докараха страната ни до трета национална катастрофа, #хунтата отчаяно се опитва да задържи властта с насилие. Над граждани. Над журналисти. Над собствените си служители. Това демокрация ли е, или диктатура? Страхът им от служебно правителство е всъщност страх от честни и демократични избори, защото знаят, че при такива нямат шанс. Не позволявайте репресиите да ви уплашат. Краят на #хунтата е близо. Възмездието е неизбежно. #БъдетеСмели

07.08.2020 16:15:02

ОТРОВНОТО ТРИО

Диктатурата трябва да спре. Няма да търпим повече! Довечера ВСИЧКИ пред Министерски съвет в 20 ч. Носете храна, вода и всичко необходимо за изграждане на барикада. Заедно сме силни и само заедно ще успеем!

07.08.2020 15:42:13

Георги Дренчев и сие

ХУНТАТА ВЪЗСТАНОВИ КОРУПЦИОННИЯ РЕД В СТРАНАТА. #МУТРИ ВЪН В пленената държава, в която всеки сам се грижи за сигурността си посредством частни инициативи, каква е ролята на полицията, освен да охранява статуквото от народния гняв, с парите на поробените по места гласоподаватели и откраднати от върхушката бизнеси? Борисов и компания върнаха България в 90-те години, възстановявайки естествения хабитат на мутрите, каквито те са до един. #ОСТАВКА #МУТРИ #ВЪН #оставка #помияри довечера всички по площадите #хунтата не издържа и се показа в истинската си светлина, ден след като на партийната сбирка на герб биха журналисти, днес арестуваха мирно протестиращи хора. #мутри #вън Позволяват си тези гаври с хората, защото протестираме твърде мирно. Я да ступаме няколко полицая, я да запалим няколко микробуса, тогава друга песен ще запеят. А и повече внимание ще ни обърнат световните медии. БЪДЕТЕ СМЕЛИ! ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР! Смърт на фашизма! ГРАБВАЙТЕ ТЕЛАТА!

07.08.2020 15:20:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.