• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Кубрат Пулев ще следва в УНСС

Кубрат Пулев ще следва в УНСС

/КРОСС/ Професионалният боксьор Кубрат Пулев, европейски шампион в тежка категория и Спортист на годината на България за 2012 г., подаде документи за магистър в УНСС.

Той беше приветстван от проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики.

По повод решението си да продължи образованието си Кубрат Пулев уточни: „Всеки трябва да се учи докато е жив. Аз съм любознателен, искам и обичам да уча. Някои хора не харесват да им се дават съвети, аз обратно - това търся". Той допълни, че се ръководи от принципа: „Не ме хвалете - критика кажете".

Българският боксьор е избрал УНСС да продължи образованието си, защото смята, че той е един от най-реномираните университети в страната. „За мен е гордост да продължа обучението си тук. Младите хора трябва да знаят, че истината е в образованието. Без него България няма как да просъществува. Всеки един млад човек трябва да се образова, за да може България да пребъде", заяви Кубрат Пулев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

адв.Елена Гунчева

ДЛЪЖЕН СИ, БЕ, КАСКЕТ! ДЛЪЖЕН СИ! 19.08.2021 Отново изумявам от наглостта на Иван Гешев, самоизбран за главен прокурор. Оставям настрана личното ми мнение, че на този пост трябва да бъде избиран почтен и морален човек, с чисти ръце и мисли. Оставям настрана и това, че беше единствената кандидатура, а ВСС е напълно политически зависим орган. Да разгледаме това, че именно човекът, оглавяващ институцията, която трябва да следи за законосъобразността и спазването на закона, нарушава с думи и действия основния закон. След като отрече напълно разделението на властите още преди избирането си за главен прокурор, сега се позовава именно на това разделение, за да не се яви да даде обяснение и документи пред Народното събрание. Наглост, непозната в историята! В Конституцията има задължение в чл.80 на длъжностните лица /какъвто се явява Гешев/, както и на гражданите, когато бъдат поканени, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се явят пред съответните парламентарни комисии и да представят исканите от народните представители документи. Явно законодателите преди време не са си представяли потрес като Каскета, който да не изпълни подобно задължение и да се прави на ударен с мокър парцал. Та няма и санкция или мерки за изпълнение на това задължение…. Факт е, че прокуратурата особено последните години доказа, че е чадър над мафията и престъпността, а законите за нея не важат. Разследват се неудобните на мафията, а не тези, извършили престъпления. Борисов е ангел небесен според Каскета и няма нищо съмнително в чекмеджетата. А самият Гешев се укрива като престъпник от върховния орган на държавата и се прави на многознайко, като се позовава именно на закони, които никога не е спазвал…. Макар и думата „изчегъртване“ да не я одобрявам, смятам, че такива като Гешев трябва да бъдат изхвърлени веднъж завинаги от съдебната власт и изобщо от властта. С всеки ден, прекаран на този пост, Гешев вреди! На законността, на правовия ред и на върховенството на закона! И е време да се обърне внимание на това как да бъде изхвърлен. Защото оттам започва разчистването. Или операция „чисти ръце“ трябва да е само за някои, за да сменим ваши с наши?

19.08.2021 16:41:04

Шукрю Бенли

Борисов, ти си престъпник, признай си за фабриките, хотелите и милионите!: https://tinyurl.com/u7daptju

19.08.2021 00:54:51

Циганори Румънещи

В клозета милиционеростан, дипломите за висше образование след 1990 година, се продават също като се продава кашкавал, на килограм. Ипедерастени миризливи мангали и магестрални мангеси с полузавършен четвърти клас си накупиха дипломи за висшо образование, и заемат висши чиновнически постове. Факт.

18.08.2021 20:52:24

Кристина-хотел Принцес

Какво представлява ковид: https://tinyurl.com/29v77kj9

18.08.2021 20:51:00

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Илюминатите искат да ни направят роби, но ние няма да им позволим: https://tinyurl.com/5fxdef6u

18.08.2021 20:50:31

Крайона

Принудителното ваксиниране е медицински болшевизъм: https://tinyurl.com/e89rhavh

18.08.2021 20:50:08

Кремена от Стара Загора

Д-р Стоян Александров - лъжат, няма умрели от ковид: https://tinyurl.com/2fhkuuwt

18.08.2021 20:49:43

Светла Георгиева

Милиционери-българоубийци, демаскирайте децата!: https://tinyurl.com/8sf6svpc

18.08.2021 20:49:07

Киро жарта

Помака Сюлейман Паси на кайма: Соломон Паси - антиваксърството да бъде криминализирано!: https://tinyurl.com/j4fxnyjd

18.08.2021 20:48:17

Папеса Йоанна

Д-Р_Чарлз-Хоф_Ковид ваксината: https://tinyurl.com/6tprnt2v

18.08.2021 20:47:36

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

Хо, хо, хооо, вижда се, че днес на смяна в редакцията на Крос пак ще да е някоя внедрена мангеса от труженичките на тоз гнусен циганин. През послените десетилетия в клозета БГ, дипломите за висше образование се купуват или с кеш, или с минджа. Всички курви станаха вишистки, без реално да имат познания и за зъвършили и осми клас. Факт. А на тоз мангал, като му дойде времето, ще му бъде конфискувано всичко, а той пратен в трудов лагер, за търговия с женска плът и наркотици. В трудовия лагер, всички сводници и своднички ще стават в пет сутринта и под строй, БЕГОМ МАРШ да чукат камъни за тунела под Шипка. Който не изпълни нормата си, остава гладен и бой до посиране. Казах!

18.08.2021 20:47:01

Мария Антоанета

Най-големия защитник на тоз мангал е циганина Боко Мазник от Брег. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят. ..¸¸¸...¸¸¸.††††††. ¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††. ¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

18.08.2021 20:46:24

Ташаки Куросава

Нашенската проститутка на сводника Ахмед във Виена, работи и през деня. Ако не заработи достатъно следва кютек.: https://is.gd/j3Ae3i

18.08.2021 20:46:04

Атила

Плевен се Обитава Само от Руски Славянски ЦИГАНИ ! ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА ! Пиша ти от Плевен, Драги Ванка. Помниш ли Кагда Пришол с Танка? Беше Млад, но се Държеше Мъжки. Зарази Семейството ми с Въшки ! Взе на Мама Златните Пендари и Дори Галошите ми Стари. Помниш ли, как Кушаше Картошки? Наконец Забърса Три Кокошки. После си Преспал със Кака Сия и Изпил си Всичката Ракия. А След Време Чухме и Мълвата, че си Гръмнал Тате Във Главата! КАЗАХ !www.bulgarya.ga

18.08.2021 20:45:43

Велзевул

Масонската ложа на Гергов, която всъщност е лоби ложа по интереси и зависимости, в която се вихрят Гергов, Николай Копринков, Пламен Узунов, Румен Радев, Слави Трифонов, Сотир Цацаров, е оплела като свински черва „зидари“, зинали за власт. Отношенията между Георги Гергов и Слави Трифонов са повече от близки. Те са ГОРЕЩО близки! За рожден ден дори се е случвало да си подаряват „Харлей Дейвидсън“. Петър Илиев е „ратай“ в същата Гергова ложа и номинирането му този път като министър на МВР, може да се счита като личен ангажимент на Слави Трифонов към „брата“ си Георги Гергов.

18.08.2021 20:45:08

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена- Анихилатор на свoдници-кръволоци-kанибали: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гнусен мaнгaл-сводник по Арнаутски: https://uni.su/SJ4BIa ☞Гнусен мангaл-сводник по Горянски: https://uni.su/6pVmhu ☞Гнусен мангaл-сводник по Прабългарски: https://uni.su/jKCsH7 ☞Гнусни мангaли-сводници по Хайдушки: https://uni.su/ELaYgo ☞Гнусни мангaли-сводници по Офицерски: https://uni.su/Z3brCi ☞Гнусна, долна, подла сводничка по Воеводски: https://uni.su/5y1JwX ☞КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. ☞Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! ☞В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ☞ФАКТ. ♥България на БЪЛГАРИТЕ: https://uni.su/DMWPKa ☞Казах.

18.08.2021 20:44:43

Адвокат Петер Дошек

СИК ми плати да изкарам Бойко Борисов от затвора!: https://tinyurl.com/2a7s62hr

18.08.2021 20:44:20

Архангел Амбриел

Вещицата от СЗО Олга Сотирова да бъде потопена в казан с говна и после изгорена на клада на жълтите павета! Пандемично съглашение прикрива установяването на Нов световен ред.: https://tinyurl.com/4vtr7haf

18.08.2021 20:43:58

₺Боколандия: https://uni.su/4jFh3o

Слънчев бряг север - Маджо ☞Слънчев бряг юг - ВИС ☞Несебър юг - ВИС ☞Поморие централен - братя Маргини ☞Бургас север - братя Маргини ☞Созопол Харманите - ВИС ☞Созопол централен - братя Маргини ☞Сараите на Доган-плаж Отманли - ДПС ☞Мутри на Маргините вилнеят на Слънчев бряг, отвличат, бият и изнасилват, а милицията мълчи за зерствата по лайноморието: https://uni.su/luEY2j ☞Ужас в слънчев бряг, сводници принудили жена да проституира, държали я дрогирана!: https://uni.su/Mnw0mI ☞Кметът на Царево от хунтата ГЕРБ Георги Лапчев, от 8 години трови морето в Синеморец с лайна: https://tinyurl.com/966dzdvv

18.08.2021 20:43:35

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

Точно мангали като този бият хората на протестите. Всички спортисти са сътрудници на МВР и службите, това са джелатите на държавата, и при повикване отиват да бият и трепят народа за да пазят мафиозите във властта! Полицай означава роден през гъзъ еничарин-човекомразец, изверг-садист, гнусна уродлива твар създадена от сатаната за да отвлича, изнасилва, бие и убива. Полицай=милиционер. Всички мразят милиционерите, даже жените и децата им ги мразят, но немогат да избягат от тях, защото се страхуват, че ще бъдат намерени и убити. Утрепи милиционер, направи добро. София 10 Юли 2020 Полицаи-уроди привлачват протестиращи граждани зад колоните на министерски съвет, повалят ги на земята и със зверска злоба ги ритат и удрят с палки!: https://tinyurl.com/yrv295fn Ето какво казва година по-късно студентът Евгени Марчев, който е един от влачените и битите зад колоните: https://tinyurl.com/3sea3uwz Старши комисар Антон Златанов отговаряше за охранителните мероприятия по време на протестите миналото лято, а със заповед на министър Бойко Рашков от 19 май 2021 г., същият беше назначен за директор на СДВР! Русата ритаща полицайка е Гергана Сотирова, за сведение на роднини и близки на битите. Ето и видеото от камерата без корекции, за съжаление и без звук, вероятно защото камерата е в защитен кожух: https://youtu.be/Ff6peR6R4wI

18.08.2021 20:42:57

Червена шапчица АРМАТКА

Факт. Спортистите от бойните спортове са съвременните еничари. Властта ги обучава, издържа и възпитава във вярност към милиционерското котило и омраза към народа. Точно такива спортисти като тоз мангал извършват самоубийствата в полицейските арести, или хвърлянето на неудобни на властта хора от високи сгади.: https://tinyurl.com/wyjda9y7

18.08.2021 20:42:32

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското иго! Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43

18.08.2021 20:42:12

Бай Петър готвача от Затвора в Панкрац

Пали милиционерски коли и, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското иго! Трима разградски полицаи командировани на морето, отвличат и в продължение на месеци изнасилват и се гаврят с малолетна ученичка, наказани са с мъмрене и продължават да отвличат, бият и изнасилват, под чадъра на държавата-мафия: https://tinyurl.com/muh9xe54

18.08.2021 20:41:51

Кристина-хотел Принцес: Fick die Polizei

Wald Drache-Fick die Polizei[I]: https://tinyurl.com/md9xfr9c Wald Drache-Fick die Polizei[II]: https://tinyurl.com/xe6yapyr Wald Drache-Fick die Polizei[III]: https://tinyurl.com/3fkytvyr Wald Drache-Fick die Polizei[IV]: https://tinyurl.com/37ja5wtm

18.08.2021 20:41:29

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

Предлагам ви два филма, единият за Гуантанамо, другият за ГУЛАГ, за да направите сравнение, кои жидове са по-човечни, руските или американските. ☞Мавританеца_2021_HDRip.avi_1.46ГБ-En-Ru аудио: http://mgnet.me/epUj1Ea или онлайн тук: https://tinyurl.com/ym758m99 ☞Побег из Гулага_2001_DVDRip.mkv_2.14ГБ-De-Ru аудио: http://mgnet.me/epUj1G7 или онлайн тук: https://tinyurl.com/csssjfvd

18.08.2021 20:41:06

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

За това колко са човеколюбиви руските жидове от ЧК и НКВД, ви предлагам още един филм: ☞Чекист_1991_DVDRip _1.42ГВ_Ru аудио: http://mgnet.me/dOqnaK0 или онлайн тук: https://tinyurl.com/4e4wc2xs

18.08.2021 20:40:46

Духът на Вероника: https://is.gd/O4Ve7D

Сводника-бопажия Йоско от Горна Оряховица, който уби студентката Вероника Здравкова от Никопол: https://uni.su/T9fnHS и беше прикрит от ушевите копелета, мафиозката прокуратура и мафиозки съд, е убил и 15 годишната Ипек.: https://uni.su/CMtEAO Тя е разбрала, че ще е правят проститутка във Виена, гепила е паспорта си, казала е, че трябва да отиде да пикае, и го е накъсала, за да немогат да я прекарат през границата.: https://uni.su/lXhZsU Такова нещо се наказва от сводниците със смърт. Няма значение, че е циганка, убито е младо момиче от сводническата мафия: https://uni.su/4Y3wXM Ушевите копелета са в комбина със сводниците: https://uni.su/ufB4Ix Сводниците командват службите: https://uni.su/C0zn5J Сводниците са недосегаеми в милиционерския клозет БГ: https://uni.su/lgDZKU

18.08.2021 20:40:24

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a

18.08.2021 20:40:03

Адвокат Петер Дошек

Публична тайна е, че бившия СИК-аджия Боко Тиквата контролира вноса и пласмента на дрога в цяла България. Разни боклуци като Мима Анала, бивша Митьо Очите, са просто шестаци от средно ниво. Наркотиците и парите се разнасят между дилърите на едро от специално създадена правителствена служба - т.нар. моторизиран отряд Сигма, които не подлежат на проверка от никаква инстанция. А целта на задокеанските кравари и техните господари - жидовете, които назначиха Тиквата за премиер и гарантират, че той ще бъде преизбиран на всички следващи избори е една: подрастващото поколение да бъде съсипано с наркотици и числеността на българския народ да бъде редуцирана до под 3 милиона, за да има богоизсраните къде да се преместят, когато Иран направи атомните бомби и изтрие Тел Авив от лицето на земята.

18.08.2021 20:39:41

†Йoан Кpъстител

Наказателни роти и трепане на милиционерското котило му е майката! Протест 23.07.2013 полицай пребиха протестиращите - част2: https://tinyurl.com/985evue7

18.08.2021 20:39:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.