• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Йордан Божилов: Над 70% от руснаците подкрепят така наречената специална операция на Путин

Йордан Божилов: Над 70% от руснаците подкрепят така наречената специална операция на Путин

/КРОСС/ Снощи, в предаването „Още от деня" по БНТ Йордан Божилов, каза че не е изненадан от това, че Путин печели изборите в Русия. „Над 70% от руснаците подкрепят така наречената специална операция на Путин. Общественото мнение много силно е повлияно от управлението, пълен контрол над медиите и над живота на гражданите".

На Путин му трябваше нещо такова, защото той ще се опита да го използва във вътрешен план, на него му трябва оправдание защо толкова стотици хиляди са убити и ранени, защо руските граждани страдат, смята Божилов. „От друга страна му трябва да покаже и на останалия свят, че той е подкрепен от народа си. И мисля, че тук също е много важно това послание.

Русия се опитва да се позиционира като една от държавите от юга, Путин иска да им покаже, че го подкрепя неговата държава, допълни Божилов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Путин гледа интереса на руския народ, затова западняците го мразят. Българите вместо да се вълнуват какво Путин прави или не прави е крайно време да започнат да се вълнуват какво нашите политици правят за България и защо не ни защитават интересите и най вече как ни харчат парите защото докато шараните се карат за или против Русия отгоре им източват парите и после съшите тези шарани живеят в мизерия.

19.03.2024 10:12:24

Анонимен

Путин не се опитва, той прави. Всичко, което е решил е обмислено, всичко е предвидено и всичко е подчинено на интересите на руския народ. Хората го виждат и го подкрепят. На запад е обратното. Хората виждат към какво ги тикат и до къде са ги докарали управляващите и затова ги отхвърлят, има протести, а неодобренито на провежданите политики е около 70%. На запад не са изпълнили нищо от обещаното. Путин винаги изпълнява казаното. Колкото и до смърдите, реалността е критерий за истината. А реалността доказва правотата на Путин. Слава на Русия. На фона на твърдението че 70% от руснаците подкрепят СВО, как да възприемаме твърденията на западняците, че те воюват с Путин, а не срещу руския народ. Очевидно е че Путин и народа са единни. Тогава с кого воюват краварите и англичанката?

19.03.2024 08:47:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.