• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Путин обяви провал на санкционната политика срещу Русия

Путин обяви провал на санкционната политика срещу Русия

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин заяви, че санкционната политика на западния икономически блицкриг срещу Руската федерация се е провалила, предава ТАСС.

„Очевидно основният негативен фактор за икономиката напоследък беше поредният санкционен натиск от страна на западните страни. Надеждата беше бързо да се подкопае финансово-икономическата ситуация у нас, да се предизвика паника на пазарите, да се срива банковата система, да се подкопае бързо финансово-икономическата ситуация у нас. и мащабен недостиг на стоки в магазините“, заяви Путин по време на среща по социални и икономически въпроси.

„Но вече можем с увереност да кажем, че подобна политика спрямо Русия се провали“, подчерта Путин.

Путин отбеляза спадането на жизнения стандарт на европейците като една от последствията от санкциите срещу Руската федерация.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Последният, който се провали в Афганистан са американците, да дори от бързане си изоставиха бойната техника. Не познавам жена, която да кара мъжа си да изнасилва друга жена.

19.04.2022 07:59:35

Анонимен

До последния писач, мъка и злоба лъха от Русия драги, медиите им са пропити от злоба и завист, така са зомбирали простия руснак, че жени в телефонни разговори с мъжете си на фронта им нареждат да изнасилват украинки, други пък се възмущават как могат украинците да имат “Нутела” в хладилниците. Въобще любимият ви Путин ще се превърне в гробокопача на Русия, войната в Афганистан, която до голяма степен фалира СССР е детска приказка в сравнение с тази война в Украйна. Няма мислещ човек който да разбере защо му бе това на Путин…

19.04.2022 06:23:53

Анонимен

И на най-непросветения в политиката е ясно, че войната в Украйна е заради и между САЩ и Русия. От изхода й зависи дали ще имаме нов световен ред или ще се засили колониалната зависимост на Европа и най-вече на такива като България. Колониалният манталитет на Запада е още жив и сега когато с Русия не му се получава мъката и злобата е много голяма.

19.04.2022 01:05:13

Анонимен

Как ли да вярваш на лъжеца Путин, като точно днес шефката на централната банка на Русия, каза обратното в руския парламент, всички буфери за икономиката и финансовата система са изчерпани и Русия навлиза в изключително кризисен период,

18.04.2022 21:07:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.