• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Путин: Западните елити са забравили до какво са довели нацистките претенции за световно господство

Путин: Западните елити са забравили до какво са довели нацистките претенции за световно господство

/КРОСС/ Западните елити са забравили до какво доведоха нацистките претенции за световно господство. Това каза в реч по време на парада в чест на 78-ата годишнина от победата във Великата отечествена война на Червения площад в руската столица президентът на Русия Владимир Путин.

„За Русия няма враждебни нации нито на запад, нито на изток. Срещу Русия отново е започнала война, но страната ще гарантира сигурността си", каза още Путин.

Путин каза, че украинският народ е станал заложник на държавния преврат и плановете на Запада. Според президента на Руската федерация това е причината за катастрофата в Украйна.

"Днес цивилизацията отново е на решаващата граница", каза държавният глава. „Срещу нашата родина отново се разгоря истинска война, но ние дадохме отпор на международния тероризъм, ние ще защитим жителите на Донбас и ще гарантираме нашата сигурност", коментира Путин.

Парадът бе открит от суворовците от Московското военно музикално училище "В. М. Халилов“, а преминаването на механизираната колона по традиция ще започне с емблематичния съветски танк Т-34.

Група знаменосци изнесоха флага на Русия и Знамето на победата на Червения площад, издигнато над Райхстага от войници от 150-та Идрицкая дивизия през 1945 г.

На централния подиум са руският президент Владимир Путин, лидерите на Армения, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан - Никол Пашинян, Александър Лукашенко, Касим-Жомарт Токаев, Садир Джапаров, Емомали Рахмон, Сердар Бердимухамедов и Шавкат Мирзийоев, като както и ветерани и гости на събитието. Домакин на парада е министърът на отбраната на Русия генерал от армията Сергей Шойгу, събитието е водено от главнокомандващия Сухопътните войски генерал от армията Олег Салюков. След доклада на министъра за готовността за парада, държавният глава на Русия Владимир Путин започна речта си.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Духай, русофоба. Чета ти простотиите и се смея от сърце. Ти не си просто тъп, ти си мегатъп, естествено, ако сам си вярваш на глупостите. А ако не си вярваш, пак си тъп, понеже си мислиш, че някой може да ти повярва. Ходи се гръмни, дрисък. Ако не намериш сили, викай на помощ. Вярвам, че много хора ще се отзоват с удоволствие.

09.05.2023 15:55:34

Анонимен

Западните елити най накрая прозряха до какво водят рашистките претенции за световно господство и за радост ще направят всичко възможно да ги спрат. Тъп е тоз руски мерак когато живееш зле да направиш всичко възможно и другите да са като теб... С това мислене руснаците винаги ще са на опашката на света, а най гадното е, че Путин прави всичко възможно да ги превърне във васал на Китай, от това по лошо не може да е....

09.05.2023 14:15:15

Анонимен

Руския фюрер пак е забравил, че именно СССР направи всичко възможно Хитлер да възроди германската армия, че съветите го снабдяваха със суровини и зърно, че те му осигуряваха полигони и летища за тестване на новите германски оръжия и накрая съюза между Сталин и Хитлер даде началото на ВСВ. Продължават да се крият съветските архиви, които ще покажат, че Сталин също е планирал нападение над Германия, просто Хитлер е играл ва банк и го изпреварил...

09.05.2023 14:08:21

Анонимен

Славяните са забравили нацистките расистки изявления, които още се таят в душата и сърцето на западните „цивилизации”, че са тор на обществото. Сега не са актуални докато се експлоатира братоубийствената война между тях по политически подбуди.

09.05.2023 13:36:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.