• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Тъкър Карлсън нарече Зеленски "потен и плъхоподобен комик"

Тъкър Карлсън нарече Зеленски "потен и плъхоподобен комик"

/КРОСС/ Бившият водещ на Fox News Тъкър Карлсън е известен с острите си изявления относно външната и вътрешната политика на САЩ, които в крайна сметка му костват работата. Карлсон обаче не се отказва и решава да продължи да "гори с глагол" в интернет. Във вторник в Twitter беше пуснат първият епизод от новото му авторско шоу, в което Карлсън коментира последните събития, включително експлозията на водноелектрическата язовир Каховская.

Кой е виновен­?

- Ако това (разрушаването на язовира) е било умишлено, то това не е военна акция, а терористичен акт. Въпросът е кой го е направил? Нека да погледнем. Водноелектрическият язовир Каховка е основно руски: построен е от руското правителство и сега се намира на територия, контролирана от Русия. Резервоарът, образуван от язовира, снабдява с вода Крим, който през последните 240 години е дом на Черноморския флот на Руската федерация, отбеляза водещият.

„Унищожаването на язовира може да има отрицателни последици за Украйна, но причинява повече щети на Русия и всъщност поради тази причина украинското правителство проучваше възможността да го унищожи“, каза Карлсън на своите зрители. - През декември The Washington Post цитира украински генерал, който казва, че негови подчинени са изстреляли американска ракета по бента на язовира като "тест".

Отговор на честен човек

- Така че като се анализират фактите, въпросът кой е взривил язовира става много по-малко мистериозен. И един честен човек най-вероятно ще заключи, че украинците може да са го взривили, както направиха миналата есен с руския газопровод "Северен поток". И както знаем, украинците го направиха. Не изглежда, че Владимир Путин иска да води война със себе си.

„Но не, те ни казват: грешите, Владимир Путин е точно такъв човек, който ще се застреля, само за да ви ядоса“, допълва телевизионният водещ. - Американските медии  не си губиха времето и веднага обвиниха руснаците в саботаж на собствената им инфраструктура.

Бил Кристъл (американски журналист – бел.ред. КП), който веднъж заяви, че Саддам Хюсеин е виновен за трагедията от 11 септември 2001 г., веднага нарече Путин военнопрестъпник и дори повече - сравни го с Доналд Тръмп. Други експерти направиха подобни координирани изявления: „Путин го направи! Путин го направи! Техните аргументи са прости - Путин е зъл, а злите хора правят лоши неща само защото злите неща им носят радост. В ситуацията с язовира Путин се самонападна, което е най-злата постъпка, която можете да направите, и това идеално подхожда на характера на зъл човек, иронизира Карлсон пред американските медии.

Невинен Зеленски

Това е обяснението. И никой от тези, на които им се плаща да отразяват тези събития, дори не допуска мисълта, че украинците може да са виновни за взрива на язовира. Зеленски не може да участва в това, той е твърде свестен за тероризъм! Вярно, след като го видите по телевизията, може да сте на друго мнение: потен и плъхоподобен комик, превърнал се в олигарх, гонител на християните и приятел на BlackRock (един от най-големите инвестиционни фондове в света – бел.ред. KP ), смята водещият.

След това Тъкър нападна Владимир Зеленски и републиканския сенатор Лийдси Греъм, които наскоро заявиха в Киев: „Руснаците умират. Никога не сме харчили пари толкова добре.”

„Като всички добри хора, Зеленски и Греъм, когато се срещат заедно, прекарват много време в обсъждане на убийствата на хора, смеейки се като добри приятели“, каза журналистът. „Тук няма нищо тъмно и зло, само двама мъже на средна възраст, празнуващи избиването на населението, те изобщо не изглеждат като двама души, които биха искали да наводнят селата или да предизвикат глад. И ако бяха, какво от това? Не е твоя работа!"

Край на демокрацията

- Американските граждани са най-зле информираните хора в света, защото и обикновен овчар в Таджикистан знае кой взриви Северен поток, това е очевидно! Наистина ли мислите, че този пастир ще повярва, че кльощав мъж в рокля е момиче? Хайде! За да му хрумне такава мисъл, трябва да лежиш много години,  обобщи Карлсон.

 Малка група хора контролират достъпа до вярна информация, а останалите не знаят нищо за това. да говорим много за расизъм, но когато става въпрос за наистина важни неща, ситуацията се променя, - смята телевизионният водещ. - Правителството на САЩ е класифицирало повече от милиард така наречени правителствени документи и не ни е позволено да знаем какво правят нашите лидери. По дефиниция това не може да се нарече демокрация.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Зеленият наистина се доказа като голям комик оказал се на президентският престол в едно зловещо шоу.

09.06.2023 10:26:56

Анонимен

Оказва се, че свободата на словото е относително понятие. Свободата на словото се отнася само до властимащите. Това се нарича и демокрация, защото малко хора разбират смисъла й, произхождащ от древен език.

08.06.2023 13:17:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.