• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Милен Милушев: Западът упорито продължава да работи за Русия и за Путин

Милен Милушев: Западът упорито продължава да работи за Русия и за Путин

/КРОСС/ Обстрелът на Запорожкaта АЕЦ от хунтата на Зеленски всъщност е признание, че войната е загубена. Изповед на отчаянието- тази територия неофициално вече е отписана като вечно руска.

Логиката на укрите е: щом няма да е наша АЕЦ, ще я гръмнем да не я използвате.

Подобна е логиката и да не се дават визи на руснаци да пътуват из Европа: „Побеждавате, не губите войната, ние пък не искаме да ви гледаме". Това също е неофициално признание за провала на Запада.

Детински реакции. Но опасни. И крайно глупави. Така Западът тъпо и упорито продължава да работи за Русия и за Путин. Най-малкото обединява руснаците. Най-малкото убеждава ги, че Путин е прав. Като превръщаш гражданите на руската федерация в новите евреи само ги мотивираш да се бият до победа на всяка цена.

Като взриви Запорожката АЕЦ Зеленски само ще развърже лапите на Путин да го довърши с ограничен ядрен удар. Русия ще е с чисти ръце-защитава се от ядрени терористи.

Реакциите на Запада са неумни, злобарски. Зеленски и евроатлантическите му господари са като някакви зли деца, играещи си с ядрени кукли -не ми даваш твоята играчка, ще я счупя тогава. Не позволяваш да те набия, тогава няма да си играя с теб, не искам и да те гледам..

Ха ха..

Смешно е... до смърт..

Евроатлантическите лидери демонстрират политическа инфантилност. Те си живеят още в 1989 г. Не могат да асимилират, че Горбачов не е на власт. Дори западняшката пропаганда олигофреняса тотално. Обявяват, че враг на Путин от Кремъл молел ЦРУ и Пентагона да служат край на войната!? Кремъл бил в паника?! Интересно защо врагът на Путин ще моли ЦРУ и Пентагона да побеждават Путин след като ЦРУ и Пенрагонът явно не могат да го победи от 2007 г., когато руският лидер обяви в Мюнхен края на американското господство в света?! Че ЦРУ направи Майдана през 2014 г. ЦРУ и НАТО провокираха специалната военна операция на Путин през 2022 г. Защо врагът на Путин в Кремъл ще моли ЦРУ и НАТО да направят това, което ЦРУ и НАТО явно не могат да направят ?!

Всъщност могат-могат да дръпнат конците на Зеленски да капитулира.

Но не. Ще взривяват Кримския мост. И какво ще постигнат? Путин смени командира на флота заради саботажите в Крим. Ще назначи млади чекисти, които ще разкатаят фамилията на партизанстващите укри.

Украйна не е Афганистан. Това е голяма заблуда на Запада. В Афганистан руснаците бяха чужденци. В Украйна са на своя земя от 1634 г., когато бащата на украинците Богдан Хмелницки сам се присъединява към руското царство, за да се противопостави на полското нашествие.

С подобна селска пропаганда преврат в Русия няма да се провокира. По-скоро зрее преврат във Вашингтон като гледам склеротичното поведение на Байдън...

Милен Милушев,фейсбук

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

проф.Мария Пиргова

Неолиберализмът, такъв какъвто го познаваме като икономическа политика, система, засягаща труда и обуславя новия характер на труда, произтичащ от новите технологии, има вече нов политически израз. Всяка икономическа система е естествено да се стреми към политическа власт и да консумира обществените условия през нея. В случая, вече имаме достатъчни социални условия за да можем да обобщим, че неолиберализмът, като икономическа политика, се изявява в неототалитаризъм - в политическа форма и власт над хората. Тази неототалинарна власт има за цел да укрепи неолиберализма, сиреч свръхлиберализма, насочен към свръхексплоатация на наемния труд, дерегулация на държавата и стремеж към глобални политически отношения. Вече има натиск от страна на политическите елити да ликвидират националната държава. След маргинализация се минава към тотална ликвидация. България е пример за такава ликвидация на националната държава, Ние вече не можем да защитим националните ни интереси. В политологията говорим за демокрация, демократична система, как през избори произвеждаме власт. В държавите, които са вече псевдодържави, че и в развитите даже, виждаме тенденции така наречената демокрация да не произвежда власт от долу до горе чрез избори. Политологията трябва да се ревизира вече изцяло. Ние отиваме на избори, но не произвеждаме власт. Защото дори избирателната система е пропорционална, или мажоритарна, затворените партийните елити подреждат листите. Партиите назначават политическите фигури за харесване и избор от народа. Те предопределят кой ще е избран. Партийните елити са лобисти на едрия капитал. Сиреч едрият капитал подрежда листите. Той си купува листите. Вредата от дерегулацията на държавата води до хаос и беззаконие. Днес неототалитаризмът засяга глобално целия свят. Едрият капитал вече притежава държавите. д,п.н.,проф.Мария Пиргова

19.08.2022 18:21:54

Дмитрий Медведев:

Вярно, на свой ред бихме искали да видим как гражданите на Европа не само изразяват тихо недоволство от действията на своите правителства, но и казват нещо по-разбираемо. Например, държат ги отговорни, наказвайки ги за очевидната им глупост. Особено ако "цената за европейската демокрация“ е студът в апартаментите и празните рафтове в хладилниците, такава „демокрация“ е за луди. Ето защо четири правителства в Европа вече подадоха оставки за кратко време. Прав им път. И това явно не е краят. Гласовете на избирателите са мощен лост за влияние и върху най-закоравелите политикани. Така че действайте, европейски съседи! Не мълчете. Потърсете сметка на глупаците, които ви ръководят. И ние ще ви чуем. Ползата е очевидна - през зимата в компанията на Русия е много по-топло и по-удобно, отколкото в горда изолация с изключена газова печка и студена водна батерия.

19.08.2022 15:36:09

Анонимен

Такава комедийна политика никога досега не е забавлявала сета. Не случайно за президент на Украйна е комедиант.

18.08.2022 16:58:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.