• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Телевизорите LG QNED MiniLED са новата ЕРА в LCD телевизорите, осигурявайки изцяло ново телевизионно изживяване

Телевизорите LG QNED MiniLED са новата ЕРА  в  LCD телевизорите, осигурявайки изцяло ново телевизионно  изживяване

/КРОСС/ LG Electronics (LG) предлага революционна комбинация от технологии в своята гама QNED MiniLED, която предвещава зората на нова ера за LCD телевизорите, като комбинира Mini LED с технологиите Quantum Dot и NanoCell в иновативен, задаващ тенденциите в индустрията дисплей. Този синтез от технологии осигурява невероятно висококачествена картина с по-ярки цветове и по-дълбоко черно. В резултат на революционния технологичен подход, LG за пореден път успяват да подобрят не само дисплея, но и цялостното зрително изживяване.

Технологията на LG успява наистина да донесе промяна в пазара на телевизорите - Mini LED светодиодите, усъвършенствана технология за източник на светлина, са значително по-малки от светодиодите в подсветките, които се срещат в конвенционалните LCD дисплеи. Това позволява на LG QNED Mini LED да побере приблизително 30 000 мини светодиода и 2500 уникални зони на затъмняване на екрана. Резултатът е драстично по-висока пикова яркост, зашеметяващо дълбоки черни тонове с намален ефект на ореол дори в най-тъмните сцени, както и ниво на прецизност и детайлност, които просто не могат да бъдат постигнати от конвенционалните LCD телевизори. По този начин, сертифициран чрез независимо тестване от трети страни, еволюиралият дисплей доставя изображение като магия и зрителското изживяване, което удовлетворява нуждите и най-взискателните потребители. Сертификацията е извършена от Intertek и потвърждава 100% цветови обем, което означава, че LG QNED Mini LED може да изразява 100% от спектъра DCI-P3 в 3D цветно пространство, което покрива пълния диапазон на яркост на телевизора.

Но това не е всичко. Цветовете не само остават спиращи дъха при висока яркост на LG QNED Mini LED, но и се възпроизвеждат с висока степен на съответствие благодарение на иновативната технология на дисплея на телевизора. Цветовото съответствие е израз на съответствието на показаната картина върху екрана по отношение на цветовете и осветеността, измерено до ъгли от ± 30°. Със 100% цветово съответствие всичко, което гледате на телевизор LG QNED Mini LED, се показва с богати, оригинални цветове, дори когато се гледа от широк ъгъл.

Благодарение на революционната технология, LG QNED MiniLED гамата може да се похвали и с още едно огромно постижение - възможността за ултра голям екран, при който няма компромиси с качеството на картината. По-големият брой светлодиоди и повечето зони на затъмняване позволяват да се наслаждаваме на цялото съдържание с по-добра 4K и 8K детайлност на различни модели с епични 75- и 86-инчови размери на екрана, като предоставят най-прецизната картина при LCD телевизорите на LG. Благодарение на това LG QNED MiniLED гамата е сред най-добрите избори, които потребителите могат да направят за изключително кинематографично, гейминг или спортно изживяване.

QNED Кино

Любителите на домашното кино могат да се насладят на пълния диапазон на яркост на дисплея - от най-тъмните сцени до най-ярките, LG QNED Mini LED възпроизвежда цветовете ярко и точно в 3D цветно пространство и предлага безкомпромисно изживяване, независимо от жанра на филма. За най-големите кино фенове телевизорите разполагат с FILMMAKER MODE™, който изключва плавността на движението, като в същото време запазва оригиналните съотношения на екрана, цветовете и скоростта на кадрите. Така оригиналната концепция на режисьора се предава прецизно, за да можете да се насладите на филма по начина, по който той е бил замислен. LG QNED Mini LED идва и с най-новите решения от Dolby. Dolby Vision IQ използва метаданни и вградените в телевизорите светлинни сензори за оптимизиране на качеството на картината според жанровото съдържание и околната среда, докато в същото време Dolby Atmos предоставя многоизмерен завладяващ звук. Това е мощна комбинация, която предоставя по-реалистично филмово преживяване. Собствената технология на LG за динамичен обхват, HDR 10 Pro, пък регулира яркостта, за да подсили цветовете, да разкрие всеки дребен детайл и да внесе реалистична яснота във всяко изображение, като освен това подсилва и интензивността на обикновеното HDR съдържание.

Телевизорите поддържат автоматично калибриране, което дава възможност на експертите да извършат бързо калибриране на LG QNED Mini LED. Това гарантира, че телевизорът може да бъде настроен да предоставя оптимална точност на изображението и спомага за предотвратяване на потенциални отклонения при осветеността, за да предостави висококачествена картина.

QNED Кино

Освен перфектна картина и звук, специално за спортните фенове, LG QNED Mini LED предлага опцията за предупреждение за спортните събития, които държат зрителя в течение с последните новини и мачове на любимите отбори. Това означава, че потребителите ще бъдат уведомени когато мачът е на път да започне, за да не пропуска спортна среща, дори ако гледа друго съдържание.

LG GAMING

Геймърите също могат да се насладят на функции на LG LG QNED Mini LED, създадени специално за тях. Оптимизаторът за игри предоставя оптимизирани настройки за различни жанрове на игри, включително FPS, RPG и RTS. Потребителите могат да получат достъп до всичко на едно място за по-голям контрол върху настройките на картината и звука. Освен това е възможно превключването между технологиите VRR и AMD FreeSync™. Този допълнителен контрол гарантира, че всички игри ще бъдат ясни и плавни с по-малко забавяне на изпълнението, накъсване и забавянето на образа на екрана. Телевизорите от серията разполагат и с ново табло за управление на играта, което представлява опростено меню, даващо възможност за бърза проверка или регулация в движение на някои от настройките на оптимизатора за игри — и всичко това повреме на играта. Докато таблото за управление е отворено, има възможност за връщане към оптимизатора за достъп до повече настройки или промяна на цвета на HUD изобразяването на игровия стил.

За допълнително усъвършенстване на гейминг изживяването, LG QNED Mini LED поддържа AMD FreeSync™ Premium, благодарение на която осигурява променливи скорости на опресняване по време на игра. Технологията намаля значително забавянето на обновяването и накъсването, за да бъде играта по-ясна и по-безпроблемна, дори и на свръхголям екран. Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz пък дава възможност за изключително бърз и завладяващ геймплей, който извежда изживяванията на следващо ниво. Освен това VRR, ALLM и eARC се съчетават с най-новите спецификации HDMI 2.1, за да намалят замъгляването на движението и фантомните образи и да осигурят плавна, синхронизирана графика с висока разделителна способност.

От 2021 г. определени модели на LG са първите, които поддържат приложението GeForce NOW на NVIDIA и разполагат с 35 безплатни игри при 1080p и 60 кадъра в секунда само със съвместим контролер и без допълнителен хардуер. GeForce NOW позволява на потребителите да играят вече притежавани от тях игри или да закупят нови такива от популярни дигитални магазини, като Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect и Origin. 

LG DESIGN

Не на последно място LG QNED Mini LED предлага революционен и усъвършенстван дизайн със спираща дъха гледка независимо дали телевизорът е включен или изключен. Оптимизиран за монтиране на стена със супер тънък дизайн, дори най-големият 86-инчов телевизор със свръхголям екран от гамата виси почти плътно до стената, за да подобри по изкусен начин всеки домашен интериор.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.