• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Утре за два часа се ограничава движението по моста на път III-667 Плодовитово – Асеновград над р. Марица в района на Първомай

Утре за два часа се ограничава движението по моста на път III-667 Плодовитово – Асеновград над р. Марица в района на Първомай

/КРОСС/ Утре - 20 ноември /понеделник/, от 8 ч. до 9 ч. и от 13 ч. до 14 ч., ще бъде ограничено движението по моста над р. Марица по път III-667 Плодовитово - Асеновград в района на Първомай. За монтаж на главни греди на мостовото съоръжение трафикът ще се пренасочи по обходен маршрут: път II-66 Стара Загора - Поповица - път I-8 Пловдив - Свиленград.

Третокласният път III-667 Плодовитово - Асеновград осигурява пряка връзка от АМ „Тракия" до първокласния път I-8 Пловдив - Хасково и ГКПП „Капитан Андреево".

Изграждането на новия мост над р. Марица стартира в началото на август т. г. Съоръжението ще е с дължина 228 метра и 10,5 метра ширина, от които 2 ленти по 3,5 метра и два тротоара с ширина по 1,75 м. Изпълнени са земни работи и изграждане на подпорна стена. Предстои монтиране на стоманената връхна конструкция, изливане на пътна плоча и на тротоарен блок, полагане на всички асфалтови пластове и др. Съоръжението ще има нова хоризонтална маркировка и нови пътни знаци.

Агенция „Пътна инфраструктура" се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но строителните дейности са необходими, за да се осигури безопасността на движение по третокласния път.

Изпълнител на строително-монтажните работи е „ГБС - Инфраструктурно строителство" АД. Стойността на договора е 16 878 373,48 лв. без ДДС. Строителният надзор е възложен на „Т7 Консулт" ЕООД, като договорът е на стойност е 52 300 лв. без ДДС. Авторският надзор е на „Консорциум Бета Циклоп" ДЗЗД, като стойността на техния договор е 29 999 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи е 365 дни.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.