• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Президентът Румен Радев: Управляващите да работят за чекмеджетата на гражданите, не да ги изсмукват

Президентът Румен Радев: Управляващите да работят за чекмеджетата на гражданите, не да ги изсмукват

/КРОСС/ "Управляващите трябва да работят така, че да се пълнят чекмеджетата на гражданите, а не да ги изсмукват, за да пълнят собствените си чекмеджета", заяви в Трявна президентът Румен Радев в коментар за отношението си с изпълнителната власт и протестите в страната, препращайки към снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденцията му в "Бояна", на които се вижда чекмедже с пари и пистолет.

Държавният глава заяви, че времето за диалог с премиера Бойко Борисов е изтекло и такъв е възможен само след оставката му.

Изказването на Борисов, че "мафията иска да ни свали" Радев определи като свидетелстващи "или за дълбоко психично разстройство, или за тежка форма на автократизъм".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Аферист

Днес следобядq 16.09., станахме свидетели за пореден път на истинското фашистко лице на властта у нас. Бяха погазени всички човешки норми в новата сграда на парламента – бившият партиен дом завзет от ГЕРБ и Патриотарите+ДПС и Воля защото е като непревземаема крепост, където потърсиха правата си майките на децата с увреждания, искайки писмено оставката на ББ. Това, което се случи днес в НС с жестоките насилия над майките с деца и самите инвалиди в последната си част – тяхното изхвърляне от парламента от НСО може да обърне обаче част от протеста срещу президента ако той още утре не уволни новоназначения от него нов шеф на НСО и всички участници в това престъпление срещу българския народ. Очевадно е, че в НСО бъка от хора на Мутрата и мафията, които искат да вкарат в капан Румен Радев. Сега е моментът да покаже, че няма да търпи подобни провокации срещу себе си и службата, която формално ръководи…. Това е едната страна на проблема, но другата е докога ще търпим тази хунта и ще демонстрираме по този начин, позволяващ на шайката да брани успешно властта си. Най-после трябва да се намерят истински водачи на народния гняв, които да посочат по-различен път за смачкването главата на змиятат и тази мутренска вахканалия да спре по начин, който да направи процесът необратим. Не си спомням например някой досега да е потърсил отговорност на запалилите преди 30 години Партиен дом. Това не е призив към вандерлюбщина, но търпението на народа ни се изчерпва и най-вероятно когато се намесят в протестите и гладуващите наистина ще се стигне до революционна ситуация, в която ще се пролее отново като на 2-ри септември българска кръв, но и с жертви защото хората нямат друг избор за да извоюват свободата си. Отникъде взорът надежда не види, освен САМИ С ВСИЧКИ СРЕДСТВА да я постигнем!

16.09.2020 21:24:56

Анонимен

Никой не вярва на Румен Радев.

16.09.2020 14:31:58

Анонимен

Пишешият адвокат Гунчева дали си дава сметка,че за обиди има съд с няколко цифрени обезщетения.Очевидно нито е Гунчева,нито е адвокат.

16.09.2020 14:31:17

Адвокат Елена Гунчева

ПРОСТО ЕДИН ИБРИКЧИЯ….. 15.09.2020 Европа започват да си отваря очите за положението в България. Омертата вече е нарушена и лакеят на танте Меркел е оставен извън чадъра на комфорта – и политически и медийно. Авторитетни европейски издания започват публикации, от които става пределно ясно, че България е управлявана от бандит, който освен това е страхлив и мекушав към всяка заплаха и по-силните на деня. На турски има една много описателна дума – ибрикчия, която идеално пасва на първия ни държавен и партиен ръководител. Това, което той направи за Ердоган, е точно ибрикчийство, на български – гъзомийничество. Ама то, Онуй, е свикнало, още когато е било момче за всичко на мафията. В цял свят гонените по политически причини получават убежище. Поне докато съдът се произнесе, а Борисов незабавно предаде на Ердоган привържениците на Гюлен, които бяха потърсили убежище в България. Грозна и долна постъпка, която дори васали биха се замислили дали да направят. Предаде едни офицери на Ердоган, с пълното съзнание какво ще им се случи. Но Онуй си гледа само личният интерес и инвестициите в Турция. Правото и човешките права дори не го засягат. Той е над тия неща. Ибрикчията на Европа. Лакей на господарите си. Продажник на народа си. Страхлив бандит, от когото дори господарите му се гнусят. Страхливец, който дори няма достойнството да се оттегли, а се е вкопчил като удавник във властта, докато под прозорците народът го нарича мутра и тулуп. Въпрос на национално достойнство и чест е този ибрикчия да бъде въдворен там, където уменията му ще се оценят – при бай Ставри в ЦСЗ! адв.Елена Гунчева

15.09.2020 15:15:35

Анонимен

Участието на Радев във властта е силно ограничено от Конституцията и се свежда до протоколни функции.Той иска да бъде Парламент,да прави правителство,той да свика ВНС,той да си направи Конституция.Той да е всичко.Ламти са това,лелее за това.Да не го разследва прокурора,ама заедно с него и антуража му.Да си гледа към Русия,да взима решения за Русия.Той е един комплексар.Погрешният човек на погрешното място.

14.09.2020 14:17:41

: )

Радев Е във властта.

14.09.2020 09:36:18

Анонимен

Радев иска да се вмъкне във властта през задния вход.Само че с тримата глупаци начело на дирижираните протести отблъсна интелигентните хора,недоволни от управлението.На улицата останаха безделници и криминални субекти.Радев не може да ги заведе във властта,но те него ще го завлекат на улицата, където му е мястото.

14.09.2020 07:18:52

А как работи бившия прецедент Роско???

Поредното престъпление на мафията под егидата на Чехльо! Вижте добре лицето росен плевнелиев, преди да почнете да пишете вицове за него, защото нещата са абсолютно сериозни. Този вампир с изключителни връзки вследствие на бандитската си дейност в Германия (в която имаше черен печат да не влиза в нея след като вкарваше и експлоатираше незаконно наши строители веднага след промените/ и Австрия освен всички други негови престъпления към страната ни е начело и на схема, в която са включени външната министърка Захариева, нейният архитектен мъж и посланиците Шекерлетова и Сираков в Берлин и Виена за приватизацията на българските имоти в Германия и Австрия като става въпрос за сума от над ЕДИН МИЛИАРД ЕВРО печалба за тях плюс 30 процента за бойко борисов и местни величия, подкрепящи както винаги досега откакто РБ е член на ЕС начинания, чрез които крадат милиони. В далаверата са включени продажбите на посланическите резиденции и разрушаването на посолските комплекси в последния момент преди ГЕРБ и Патриотарите да паднат от власт с цел след събарянето там да се изградят частни жилища и офиси, на които цената на кв.м. е над 15 хиляди евро. Може да си представите за какъв грандиозен „проект“ на мафията иде реч… Поради тази причина нашите сънародници в тези държави освен оставките на борисов и гешев настояват за незабавното отстраняване от властови позиции на посочените дотук лица, както и носенето от тях на съответната съдебна отговорност. Затова и днес в Берлин и Виена се проведоха протестно шествие по централните улици на австрийската столица и митинг в Берлин. Освен посочените искания, българите в Австрия и Германия подписаха писмо до правната комисия в Народното събрание с искане и за промени в Избирателния кодекс. Те настояват за създаването на МИР Чужбина, гласуване по пощата, както и система за електронно гласуване по най-бързия начин, като промените трябва да станат факт още при служебния кабинет за да се проведат първите честни избори в България за последните години. Очаква се към тази петиция да се присъединят и протестиращи наши сънародници в останалите немскоговорящи страни и региони на Европа – Швейцария, Люксембург, Лихтенщайн и Южен Тирол.

13.09.2020 22:17:55

НС

Парламентът е съставен от мишоци, с пръст не смеят да докоснат Радев.

13.09.2020 19:19:30

Анонимен

Стига с тия комунисти, донесли всички беди в миналото и които се пренасят в настоящето. В настоящето кой излага с допълнителните пенсионни фондове и загроби парите на наивниците, които мислеха, че с нещо ще си повишат мизерните пенсиите. За гробарите никой нищо, защото са на кръгове с протекции и тях не ги хваща и правосъдието при условията на сегашната власт.

13.09.2020 16:31:06

Анонимен

П-резидентът е президент на 6000 души на улицата.Да отива при тях за постоянно.На практика България няма президент.Парламентът е длъжен с чл.103 от Конституцията в рамките на 30 дни,колкото е срокът за произнасяне на КС, да го освободи от правомощия.

13.09.2020 16:30:25

Николай Ризов

АЛО,ПРОКУРОРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! ДОКОГА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ ЩЕ КРАДЕ ПАРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ! 12.09.2020 „Wer die Wahrheit nicht weiß, der ist bloß ein Dummkopf. Aber wer sie weiß und sie eine Lüge nennt, der ist ein Verbrecher.“ (Bertolt Brecht) „Който не знае истината,е просто глупак.Но който я знае и я нарича лъжа,е престъпник.“ (Бертолт Брехт) Аз питам- и ще продължавам да питам- докато получа смислен отговор! Какъвто не получих досега- години вече- на моето открито писмо до канцлера Меркел! https://svobodnoslovo.eu/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0…/ Ало,прокурорите на Европейския съюз! Докога ще търпите- европейските пари- данъците на европейските данъкоплатци- включително в момента тези на моя милост в Германия- по височайшето нареждане и престъпното благоразположение на европейските чиновници в Брюксел- и главно на европейските политици- да бъдат „усвоявани по европейски проекти“- тоест присвоявани от БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ- в лицето на Бойко Борисов- и присъдружните криминални и политически проститутки! Лицето Бойко Борисов- премиер на Република България от 11 години- лице,произлязло от криминалния ъндърграунд- и замесено в безброй престъпления! Става въпрос за парите на европейските данъкоплатци, господа европейски прокурори- които потъват в бездънните джобове на българската Мафия! Повтарям- с любезното съдействие на европейските политици през всичките тия години- легитимирали въпросния МАФИОТ- да краде и безчинства нагло и безскрупулно- погазвайки всички свещени принципи на Европейския съюз: върховенство на закона,разделение на властите, свобода на словото и медиите, свобода на стопанската инициатива,равенство пред законите…! Аз не съм съгласен с това- и няма да престана да питам- и да крещя до Бога! Докато получа/получим справедливо възмездие!

13.09.2020 16:08:12

До тъпата кърджалийска путк@ /ТПК/

така ще пищят докато не ги набутаме всичките там, където им е мястото - коя в Сливенския, кой в Централния, а някои направо на бунището...

13.09.2020 15:59:17

простата кърджалийска пyтка

Щом герберастите пищят, нещата се развиват добре.

13.09.2020 15:53:06

Анонимен

Никой не си мисли,че като се прекратят правомощията на Радев като президент ще има нови избори.Те трябва да бъдат прекратени,защото той нарушава Конституцията и не изпълнява задълженията си на президент.Той се държи като лидер на група,която тропа с крак и иска да управлява.Никъде не може да иска това,дори в България.

13.09.2020 14:45:03

Анонимен

Сребърният пенсионен фонд е откраднат от комунистите на 09.09.44 и от тогава пенсиите се изплащат само от покритието на осигуровките.Само през последните 10г. те се увеличават ежегодно.А този период е управление на ГЕРБ. Чекмеджета,чекмеджета,помислено е за пенсионерите.

13.09.2020 14:41:49

Анонимен

Пенсиите не помръднаха, докато минфин бе Дянков! А после, с трохите, които пуска от време на време - не ми се хвали! Ако толкова е загрижен за пенсионерите, защо не направиха актуализация на пенсиите?! БСП настоява за това от години! Не си мислете, че ако свалите Радев ще има нови избори! Нищо подобно, Йотова довършва мандата му! Малоумници!!!

13.09.2020 14:14:45

Анонимен

Повечето от пенсиите са под прага на бедността. Увеличението на пенсиите изостава от повишението на цените. Пенсиите трябва да се увеличат с 7-10 пъти сравнено с цените преди прехода. Освен това Костов ги преполови и им сложи таван.

13.09.2020 10:54:16

Анонимен

Я попитай пенсионерите,малките пенсии се удвоиха за 10г.управление на ГЕРБ.

13.09.2020 10:21:47

Анонимен

Да се маха този размирник.

13.09.2020 10:20:31

Анонимен

Само че не можа да произнесе думата автократизъм,а нещо автоизмънка.

13.09.2020 10:20:13

Анонимен

Парламентът е длъжен да приложи чл.103 от Конституцията и правомощията му на президент да бъдат прекратени.Обича да се изказва на улицата,да бъде изпратен на улицата възможно най-бързо.

13.09.2020 10:19:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.