• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Борисов: Нищо не ни задържа във властта, освен отговорността, че ще счупят държавата

Борисов: Нищо не ни задържа във властта, освен отговорността, че ще счупят държавата

/КРОСС/ Нищо не ни задържа във властта, освен отговорността, че ще счупят държавата. Това каза премиерът Бойко Борисов във Фейсбук.

Включих се само с молба: не проливайте кръв. Протестирайте колкото искате, но пазете полицаите. Оставаме да управляваме само защото щетите сега ще бъдат по-големи, каза още Борисов. "Изсветлихме финансите, банковата система, така, както са мечтали години наред десни поколения. Какво се случи днес? Казах на Христо Иванов, че за НСО отговаря Радев.

Днес свикахме комисията и си казахме нашето мнение. След това се оказа, че се прегръщат и целуват протестиращи и контрапропестиращи, а до обяд ми се струваше, че ще изникне страхотно етническо напрежение. Добре платено, защото няколко агитки добре ги познавам. Разбира се, в София има много хора, които протестират, защото са недоволни, но това е демокрацията. Виждам, че Радев не го боли, когато се пролива кръв на полицаи. " "Чуваме, че се готвят да запалят партийния дом. Когато всички вървяха нагоре, 12 години мъртво. Блато за България.

Като гледах кои са се наредили до Радев. Те бяха управляващи. Мая Манолова предложи Пеевски, Румен Пеков беше вътрешен министър. Христов беше министър". "Какво се случи днес, ДПС се прегърна с Христо Иванов, а лоши бяха бургаския кмет и полицията. Митко Николов печели в Бургас 3 мандата с абсолютно мнозинство. Бургас стана един от най-красивите градове. Нима ние сме продали базата на "Лукойл".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

демагогия

Нищо не ви задържа във властта, но я държите със зъби нокти! Защото 10 години вече "усвоявате" милиарди от Европейски и бюджетни средства! Стига! Не искаме вече ГЕРБ, БСП и ДПС във властта! Искаме промяна! Искаме нормална държава, а не държава на мафията!

15.07.2020 19:45:49

Румен Радев, президент на РБългария:

МУТРИ, ВЪН! ПРЕХОДЪТ ЗАПОЧНА С МУТРИТЕ И ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ИЗХВЪРЛЯНЕТО ИМ ОТ ВЛАСТТА! ОТ НАС! Има национален консесус „Антимафия“! Протестът е общонационален! Младото поколение ни изпълва с гордост и върна надеждата на всички българи. Тази мобилизация е огромен исторически капитал и притежание на целия български народ. Това, което става днес по улиците е достояние на всички български граждани. Мафията се храни от страха и апатията. Днес нашата борба за справедливост е в ръцете на хората от протеста. Това е нашата кауза. Оскърбителната теза, че протестиращите са платени издават арогантност и сеене на разкол. Никога народа не е бил по единен в смелостта си, никога не е бил по-зрял и без насилие да си върне държавата. Не трябва да се разпилява тази енергия за промяна, да не допуснем да се внася разединение в редиците ни. Сегашният олигархичен модел е обречен и минава през оставката на премиера и главния прокурор! Преходът с мутрите и ще приключи с изхвърлянето им от властта! От нас!

15.07.2020 18:34:44

Анонимен

Само требе да видиш да не заборавиш нещо из чекмеджетата.

14.07.2020 19:47:35

Анонимен

И правителство и гешеф коментират изявлението на краварското посолство в своя полза. А те все пак са дипломати - по-ясно не могат да го кажат освен ако не спретнат "оранжева революция"

14.07.2020 19:46:36

Анонимен

Н. Пр. Херо Мустафа му е дала предизвестие! Срешнала се с Премиера за 30 минути и се измъкнала без изявления. Чакаме ефекта.

14.07.2020 19:41:52

Мутрата и Каскета са пътници

КРОС, ПРОСПАХТЕ НОВИНАТА - Американското посолство в София подкрепи протестите на България! Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Това съобщиха от американското посолство в специално съобщение за пресата.. В него се казва още: Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.

14.07.2020 02:32:03

Денисс

Негодник!Като сдадеш власта-посеркашите и облизвачите от ГЕРБ,каво ще правят?

13.07.2020 12:54:13

Анонимен

Управляващият е 100 %-тов мошеник, измамник и крадец. България е на ръба на сметището!, а тоя негодник щял да продължава да я управлява! Гибел за всички тези управячи!

13.07.2020 11:03:33

Анонимен

Охо, гледам ГРЕБ са дали пари на троловете, да работят срещу народа си. От чекмеджето на вашия крадлив "лидер", нали?

13.07.2020 09:25:44

Анонимен

Дръж здраво,бате. Затова си там. Избран си да управляваш,управлявай. Ще има недоволни,ще има недоспали,лумпени винаги ще има.

13.07.2020 06:48:21

Анонимен

ДОКОГА БКП-партийно-мафгиотската ШАЙКА и ДС-патриотарстващата СГАН ще поемат само "ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ"?! Кога ще поемат НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за крималното си властване с РАЗГЕПВАНЕ, ежеминутно ЛЪЖЕНЕ, противоправно нормативно НАСИЛИЕ и мутро-РЕКЕТ от инсталираните от БОКо в държавните, общински, полицейски, специали, прокурирски служби мутро-милиционери от БКП-мутро-групировките?!

13.07.2020 05:13:59

Анонимен

май гледаш да не ти счупят пачките! Мятай пешкирчето ББ!

12.07.2020 23:49:39

Анонимен

Тикво-о-о, тикво, опитваме се да опазиме остатъците от България от лепкавите ви некадърни, крадливи ръчички! Ако има поне малко семки под кората ти, си подай оставката веднага, не повишавай напрежението, решетките на ЦСЗ те очакват!

12.07.2020 18:21:21

Анонимен

На народа му писнА и че ги мете! А после КОЙ ще сЕ.е на метеното!

12.07.2020 17:23:57

Анонимен

Чупка!

12.07.2020 17:21:28

Анонимен

Никакво ново правителство не може да бъде съставено, понеже моделът щеше да е същия. Борисов не би оставил позицията на премиер на друг от страх да него шунтират, а с него щеше да е същото. Той вече използва всички възможни бушони. Просто са осрани от всякъде и никой вече не им вярва. Дори т. н. им коалиционни партньори. Е, сигурно има хора, които са много зависими от ГЕРБ, като длъжности и бизнес и ще ги защитават, но вяло и анонимно. Мислещ човек няма да каже добра дума за тях, понеже няма да е истина.

12.07.2020 16:43:15

Анонимен

Проблемът е че ГЕРБ се мисли за партия - държава, а Бойко - за Тодор. Можеше да се излезе от положението ако Главният прокурор се беше заел сериозно да разнищи записите и снимките на Борисов и следите от олигарси към Горанов. Резултатите щяха вече да са налице и да знаем - набедени ли са тези лица и подсъдими ли са набеждаващите ги, или всичко е печална истина. Тогава ГЕРБ можеше да състави ново правителство без компрометираните лица. Явно проблемът е в "свинските черва" и Гешев не смее да направи нищо освен да рови в Президентството /което също има доста трески за дялане/.

12.07.2020 16:09:15

Шефа

Борисов, а ти не знаеш ли ,че Държавата вече е счупена и то от твоето време - и не функционира.

12.07.2020 15:28:25

Анонимен

За вота долупишещият е прав. Като са се давали пари за гласове, не върви току така да се отказва човек. А може да има още нещо за крадене, делене, отделяне, отнемане, изваждане и пр. и пр.

12.07.2020 15:16:36

Анонимен

Бате,задържа те вотът на хората.Погледни си нечувано високата поддръжка на правителството. Просто стадионите са затворени и феновете са на площада. Защо да не изкарат 50лв.

12.07.2020 10:35:28

Анонимен

По-зле от това не може да стане, освен ако щатите не ни спретнат оранжева революция. Всяко друго правителство, без външен натиск ще се справи с пъти по-добре. Слънце, и ако мислиш, че твоята държава работи, си много зле. Икономиката е колабирала, селско стопанство няма вече даже в спомените ни, корупцията е повсеместна, търговският баланс е отрицателен вече дълги години, хората не вярват на институциите, а вече не вярват и на себе си. Ходи си с добро, поне на изхода хората да не те псуват.

12.07.2020 10:31:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.