• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Валентин Радев: Имам съмнение в машинния вот, той е причина за ниската избирателна активност

Валентин Радев: Имам съмнение в машинния вот, той е причина за ниската избирателна активност

/КРОСС/ Ниската избирателна активност се дължи на машините и неразбирането на хората как да работят с тях. Не може цяла Европа да не гласува с машини, единствена България решава да гласува с машини. Имам съмнение в този вид вот. Това коментира Валентин Радев от ГЕРБ по Нова телевизия.

Според него тези, които искат излизане от НАТО и ЕС няма как да са партньори на ГЕРБ. "Доверието в институциите спада, руши се държавността. Всички са виновни за това, всички трябва да си говорят. ГЕРБ е много отворена, най-важното е Еврозоната. Важна е евроатлантическата ни ориентация, вероятно ще говорим с всички. Трябва да се обединяваме и да работим заедно", подчерта той.

По думите му колкото повече се усеща присъствието на НАТО у нас, толкова по-сигурно ще живеем. "Опасност от ядрено оръжие има, щом го казва Путин. Надявам се да не посегне към такова, дори тактическо, което е в пъти по-малко мощно", заяви Радев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Това за НАТО са пълни глупости. НАТО не ни защитава, понеже нямаме врагове, а потенциалните заплахи могат да се реализират само ако някой гледа на нас като на съюзник на щатите, чиито бази са разположени на наша територия ( и не са на подчинение на България). Парадоксът е че заради НАТО могат да ни ударят, а после ще чакаме да видим дали съюзниците ни ще ни защитят. Извънблоков статут е много по-надеждна защита ( а и много по-евтина)

03.10.2022 14:39:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.