• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Борисов: От служебните кабинети Радев правеше цели партии

Борисов: От служебните кабинети Радев правеше цели партии
В неговите правителства имаше ярки политически лица, заяви лидерът на ГЕРБ

/КРОСС/ Трябва да има отрезвяване на политическата класа. Помня ярките политически лица в кабинетите на Радев, но може би той има къса памет. Сред тях Янаки Стоилов, Крум Зарков, Весела Лечева. Цялото БСП се изсипваше в служебните правителства. Той правеше цели партии от тях - на Стефан Янев, на Кирил и Асен. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Тутракан.

"Изобщо не ме интересува кой ще е външен министър, не искам да коментирам темата. Радев изопачава истината. Даниел Митов е мост между партиите. Ако стане министър, била застрашена честността на изборите!? Нека Радев си спомни записа, в който се казва, че ще има "ала-бала с президента". Искам да остане този министър, да си носи Радев отговорност за провалите. Не искам да поемаме ангажимент като партия за това правителство. Първоначално Даниел Митов ми се обади да ме пита дали да приеме и аз разреших", допълни той.

Коментарът му е по повод поисканите от служебния премиер Димитър Главчев рокади в състава на МС. В предложението си до президента Румен Радев министър-председателят предлага Стефан Димитров да бъде освободен като министър на външните работи и поста да заеме Даниел Митов. Предлага се и смяна на земеделския министър Кирил Вътев с изпълнителния директор на Фонд "Земеделие" Георги Тахов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

......

18.04.2024 19:23:18

Анонимен

Жалка гротеска , егати дебилната гняс .

18.04.2024 14:01:39

Анонимен

Духай, Тиква. Малко ти остана. Хората, макар и бавно поумняват, а останалите тъпи, купени или включени в схемата не стигат за спечелване на избори. Дори с ала-бала. Нагъл гнусар.

18.04.2024 13:19:42

Анонимен

Ей няма такъв мръсник, като Тулупа....но той бай Ставри чака...

18.04.2024 12:39:56

Анонимен

Да бе!Ти винаги си извън игрите, само им дърпаш конците.

18.04.2024 11:22:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.