• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Нинова: Радев направи коледен подарък на военолюбците и забрави за бедните

Нинова: Радев направи коледен подарък на военолюбците и забрави за бедните

/КРОСС/ Лидерът на БСП Корнелия Нинова с остра критика към президента Румен Радев, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Днес служебното правителство на Радев ще приеме допълнително споразумение към вече подписания договор за предоставяне на оръжие за Украйна. Бързат между празниците, тихомълком да решат, че ще има още и още оръжия, но вече ще минават през НС. Разбира се, списъкът отново ще бъде засекретен. А само преди месец говореше, че с такъв акт България ще бъде въвлечена във война. И това ли е най-спешно сега? А цената на газ с 35% нагоре от началото на новата година? А на водата с 22%? А цените на храните и основните стоки? Решението на правителството днес трябваше да бъде за увеличение на минималната работна заплата на 50% от средната от първи януари 2023 г. Половин милион българи, които са работещи бедни, чакаха това решение", заяви Нинова.

Според нея сега е трябвало да се приеме определението енергийно беден и да се даде подкрепа за тези семейства. „Можеха да одобрят и обещания от президента закон за регулиране на цените, който да противодейства на спекулата. Уви, вместо тези полезни за народа решения, служебният кабинет предпочете в последните дни на годината да се занимава с оръжия за Украйна. Радев направи коледен подарък на военолюбците и забрави за работещите, слабите и бедните", каза тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

С членството си във военната организация НАТО ние постоянно сме въвлечени във война. Не трябва да се забравя, че комуниста, президента Първанов и неговите съпартийци ни направиха натовски членове.

29.12.2022 17:56:14

Анонимен

Най-накрая нещо което звучи като основа на идеология. Стъпка в правилната посока. А е грешките на Радев станаха толкова много, че човек започва да се чуди грешки ли са наистина или системно преследване на необявени цели. Цяла Европа ни се смее на безпомощното шикалкавене. То не, че тези които ни презират са цъфнали и вързали и стяхната системна и самоубийствена русофобия.

29.12.2022 16:16:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.