• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Валентин Радев за катастрофата с мигранти: Ръстът с мигрантския начин се дължи на политическа нестабилност

Валентин Радев за катастрофата с мигранти: Ръстът с мигрантския начин се дължи на политическа нестабилност

/КРОСС/ Съмнявам се никой да не е спирал автобуса. Възможно е и да е бил пропуснат. По-скоро обаче е нелепа случайност. При така създалата се ситуация има чисто механични методи да бъде спряно превозно средство. Можели са да сложат шипове на пътя на втория или третия пункт. Така бившият вътрешен министър Валентин Радев коментира в ефира на "Твоят ден" по Нова нюз катастрофата в Бургас, при която загинаха двама полицаи.

Според него твърдението, че се справяме с миграцията е заради добрите дипломатически отношения между България и Турция.

"Мигрантският натиск и желанието да се печелят пари са в основата на инцидентите. Нарушителите са активни, когато ние спим. В последните месеци натискът се засили и вместо да се обучават полицаите, имаше репресии", смята Радев.

По думите му ръстът на мигрантския поток се дължи на политическа нестабилност. "Действия се предприемат постоянно, а не след като се случи инцидент", каза още Радев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ПОЗОР!

МВР НЕКАДЪРНИЦИ, КАК НЕ ВИ Е СРАМ! Бог да прости момчетата, но няма да коментирам действията им. Първите некадърници да коментират трагедията се появиха в двете частни национални телевизии.И това са Мими, Цветлин, шофьора на Мето и Терзийски.А, и Миков. Вместо да се скрият, че и досега не са разбрали в коя система са упражнявали неуменията си, решиха да си правят пиар от смъртта. Как не ви е срам! Богомил Бонев Бележка на Веселина Томова: Всичките тия Мими, Цветлин, шофьора на Мето, Терзийски, Миков, Цветанов, Рашков доведоха МВР до тази тотална кочина, в която е! И заради която виждаме това, което виждаме на видеото! Радев и той не намери и грам храброст да назначи един хард министър на МВР, а не пореден клоун, за да изчисти всички, ВСИЧКИ БОКЛУЦИ ШЕФОВЕ В МВР, КОИТО НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРИНАТИ ОТ ТАМ! 25.08.2022 в 17:23 Подкрепям напълно написаното от Богомил Бонев и „Афера“ за МВР, което бе постепено и мъчително убивано след назначаването на бойко методиев борисов за главен секретар на МВР и впоследствие по време на премиерските му 12 години. За жалост агонията на това ключово ведомство продължи и след това. Същата кочина е и при нашите т.нар.спецслужби, започнала в ДАНС при писанчев, в НРС/после ДАР/ от драгомир димитров и във Военна информация след Студенков. Като се има предвид, че вътрешната сигурност, осигурявана от всички тези институции е висш и последен израз на националния суверинитет става напълно ясно от тяхното днешно състояние, че България няма такъв. Много жалко, но факт…

25.08.2022 17:38:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.