• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Президентът Радев ще наложи вето на Изборния кодекс

 Президентът Радев ще наложи вето на Изборния кодекс

/КРОСС/ Категорично ще наложа вето на този закон. Това е опит да се запази възможността изборите да бъдат манипулирани. Така президентът Румен Радев коментира пред журналисти приетите от НС промени в Изборния кодекс.

Отдавна има всички условия кабинетът да подаде оставка, каза още Радев. Според него протестите в страната се радикализират. Заяви, че всяко протакане от страна на управляващите само ще задълбочи кризата.

Явно управляващите се опитват да доразпределят порциите и отново да направят така, че да влияят върху изборите и да манипулират по тяхно желание, допълни Радев.

Президентът подчерта, че служителите на НСО вчера са действали по нареждане на председателя на парламента Цвета Караянчева.

"Както знаете служителите на НСО са действали по указание на стопанката на НС госпожа Караянчева. Проблемът не е в НСО. Проблемът е в начина, по който се управлява държавата и в производството на нефелни и лобистки закони. Когато едно управление не решава проблемите на хората и се крие от тях, каква е логичната развръзка - хората да дойдат при тях. Аз отдавна апелирам да има законодателна промяна, която да изчисти основните задачи, обхвата на действие, подчинеността и контрола върху НСО. Това, според мен, е крайно време да стане. И ако има призиви за закриване на НСО, то това може да стане само със закон, защото закон учредява тази служба. И когато искаме да бъде закрита, тези които искат, съответно и парламента, трябва да посочи, коя друга структура, с какъв личен състав, с какви правомощия, с каква подготовка ще поеме охраната на тези критични обекти от националната ни сигурност - Министерски съвет, Парламент и Президентство".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

: )

Крадливият банкянски пeдераст ще остане с кyp в гъза.

18.09.2020 09:27:00

Анонимен

Много важно ! Ще го прегласуват и пак ще мине-а зеления чорап ще остане с пръст в устата !

18.09.2020 06:06:03

Адвокат Елена Гунчева

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПОРЪЧКИ СА ОСНОВНАТА ДЕЙНОСТ НА СЛУЖБИТЕ 17.09.2020.... НСО вчера заявиха, че не изпълняват политически поръчки. Заприлича ми на жрица на спазарената нежност, която обяснява на полицая, че просто обича клиента си и няма никаква сделка. Как става така, че никоя слжба не изпълнява политическа поръчка, а на практика всички защитават престъпниците. През 90-те години се разформироваха работещите служби, като много служители напуснаха, а политиците превзеха управлението им. Всяка партия при вземане на властта си слагаше свои хора, а информацията изтичаше като от сито. Докато сега службите са напълно подчинени на управляващите политици. Сигурността на България е минала на заден план, а на първи е сигрността на управляващата в страната ни хунта. Да припомняме ли незаконите подслушвания, цецомобилът, скандалите със СРС, записите, „оня списък“? ДАНС не са разбрали, че ВМРО от години продават българско гражданство на африканци и азиатци, но затова пък са много добре осведомени, кой пише срещу властта в социалните мрежи. Те не знаят какво се случва в Росенец, но пък знаят кой е напсувал Борисов във фейсбук. НРС-то пък /сега ДАР/ въпреки сигнал отвън не реагира и проспа атентата в Бургас. А НСО да не се правят на ощипана мома на хорото. От години нарушават закона, като допскат един психичноболен да кара специализирания транспорт – джипката. Като рискуват не само здравето и живота на поверения им тулуп, но и на всеки невинен гражданин, който би се изпречил на пътя на банкянското г…до. Да не говорим за десетките ПТП предизвикани по тяхна вина. А вчера стигнаха дотам да малтретират майки на болни деца и да ги изхвърлят от парламента. Истинските офицери и разузнавачи се срамуват от всички вас в днешните т.нар.спецслужби, от вашето подчинение, корупция и връзки с престъпността, от нарушаването на клетвата ви към България. Затова – хайде не ни правете на камилчета! Знаем кои сте и на кого служите. Всичките вкупом непотребни станахте...

17.09.2020 14:45:45

Анонимен

Той и ветото му нямат значение.

17.09.2020 11:49:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.