• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Николай Радулов: По всяка вероятност ще подкрепя кабинета "Василев", но нека видя целия състав

Николай Радулов: По всяка вероятност ще подкрепя кабинета "Василев", но нека видя целия състав

/КРОСС/ В предаването „Още от деня“ по БНТ проф. Николай Радулов, каза че много му е харесала историята с биткойните, изнесена от Борисов. „Предложи ми се да съм на страната на народа, да съм против ГЕРБ, да се боря с корупцията, а това е, което винаги съм искал да правя. По всяка вероятност ще подкрепя новия кабинет, но не искам да бъда категоричен докато не видя целия състав на кабинета. Ако имам бележки или съмнения, се надявам тези съмнения да бъдат разсеяни“.

Притеснително би било за мен, ако Гроздан Караджов отново е в правителството, но мисля че е спекулация, допълни Радулов. „Програмата е много амбициозна, ако изпълним поне половината дори, ще е прекрасно.“

Аз не се боя от помията, за мен е по-важно да остана верен на хората,  с които бях на площадите, категоричен е Радулов. „Борбата с корупцията, трансформацията на службите, борбата за една качествена и ефективна администрация – тези неща за мен са по-важни“.

С голяма част от хората от ИТН съм говорил, те са изповядвали същите ценности като мен, но като че ли са малко по-слабохарактерни, допълни Радулов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Имаш право на мнение. Решението си е твое, Отговорността - също. Имай предвид обаче, че усещането за непогрешимост е опасно нещо, а подкрепата на доктрина, винаги изисква процент компромиси. Никога не можеш да си винаги и докрай честен. А, пропуснах, обществен прогрес и икономическо оцеляване са различни неща и когато превиш опити да укрепиш икономиката, с действия водещи до регрес на обществото, на практика се самоубиваш. Политиците ни от последните години, и недоразуменията от ПП са силно ограничени в схващането на целите и задачите на обществото. В най-добрият случай, някои от тях си разбират от специалността. Повечето- очевидно, не разбират. Това не е отбор, в който с гордост да влезеш.

07.07.2022 07:51:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.