• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Илиана Раева бе преизбрана за президент на Българската федерация по художествена гимнастика

Илиана Раева бе преизбрана за президент на Българската федерация по художествена гимнастика

/КРОСС/ Илиана Раева очаквано бе преизбрана за президент на Българската федерация по художествена гимнастика на Общото отчетно-изборно събрание днес. Тя ще ръководи най-успешния ни спорт в последните 10 години за трети мандат. Това става възможно, след на предишна сбирка на управата бе гласувано две трети от членовете да могат да предлагат трети мандат за президент, а на днешното събрание мандатността изобщо отпадна.

Раева заяви, че има големи планове и амбиции за развитието на красивие спорт и анонсира новите имена в управата на федерацията. Това е представителят на "Дънди прешъс метълс", най-стария спонсор на художествената гимнастика, Юлия Мумджиева, бронзовата медалистка с ансамбъла от Рио Ренета Камберова и една изненада.

"Приятно изненадана бях самата, преди месец, когато се контузи, при мен дойде капитанът на националния отбор Невяна Владинова и ми сподели, че иска да се обучава за ръководител. Оттогава тя е неотлъчно до мен и я обучавам за ръководител във федерацията. Много обичам да помагам на младите, виждам, че много от успешните клубове са ръководени от млади кадри."

"Не мисля, че никой не смее да излезе насреща ми за шеф на федерацията, а просто, че хората са доволни, затова ме преизбират", сподели Раева.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тя е световен шампион по художествена гимнастика. И като тя не е начело на федерацията по художествена гимнастика кой друг да бъде.

25.08.2020 08:07:54

Коя е Раева?

Тая нито е проста, нито тъпа путк@, но е по-алчна от всички тия на квадрат. Не се налапаха сем.Сиракови...

24.08.2020 17:54:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.