• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Вежди Рашидов: Реваншизмът не е полезен за никого, той е като бумеранг"

Вежди Рашидов:  Реваншизмът не е полезен за никого, той е като бумеранг"

/КРОСС/ Бившият министър на културата Вежди Рашидов, който вече е част от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, бе гост в „Тази неделя". „Реваншизмът не е полезен за никого, той е като бумеранг. Не коментирам решенията на служебния кабинет, много е рано, единственото, което мога да кажа на това правителство е „На добър час! Кариера вече не гоня, но не съм предател.

В такъв труден момент, когато една партия печели избори и срещу нея има национален блок, оставам да помагам с каквото мога. ГЕРБ е една сплотена монолитна партия, това е много добре. Тя е жива организация, понякога печели повече гласове, друг път по-малко. Вече без коалиционни правителства много трудно ще се управлява", сподели Рашидов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Прав е, бумерангът удари ГЕРБ.

16.05.2021 22:43:57

адв.Елена Гунчева

ШУРОБАДЖАНАК, ЧЕНГЕ, ШУРОБАДЖАНАК, ЧЕНГЕ….. Мила родна картинка е администрацията в България. Като едно голямо семейство направо. И си спомям думите на Костов, че всички сме братовчеди в тази държава. Ама точно в това е и проблемът. Защото на родата винаги се прощава, дори за чеп за зеле да не става. Властимащите в България са овързани като свински черва в роднински, любовни и партийни зависимости. Винаги се търси пост за нашия човек, но никога човек за поста. Особено ако поста е висок и добре платен. Простотии като образование, стаж и елементарни умения и дори възпитание, изобщо не се вземат предвид, когато на поста трябва да се сложи наш човек. Шефът на един от големите синдикати у нас е съпруг на бивша шефка на НАП. Подозирам го в сложна шизофрения – синдикатства си и се бори срещу правителството и работодателите, а вечер е примерен съпруг и се гушка с благоверната. Тати пък на изметената шефка на агенцията по инвестициите бил съдия. И то не какъв да е. А тя, милата, понеже явно с акъл не става, е била особено близка с един бивш министър, известен по-скоро с уплаха си от земетресения, отколкото с финансови успехи на държавата. И да не си помислите, че това е само по върховете. И в най-дребната фирмичка моделът „шуробаджанакът първо“, се прилага успешно. Първата работа на всеки нов собственик на фирма е да си нареди родата, понякога и фиктивно, за да им тече стаж. И когато трябва да се уволнява някого, родата е неприкосновена, дори с две ръце задните си части да не може да намери! И въпросът не е само в законите, а в народностния ни манталитет. Почти никой не се възмущава, а намира за съвсем резонно, когато си на власт, да помагаш на родата също да захлеби на трапезата. Дори, ако не го направиш, си обект на обществено порицание и вечно проклятие от роднините! Та, за да се промени нещо в тази държава, първо трябва да се променим ние. И да осъзнаем, че държавата е наша и каквато си я направим, такава ще бъде и в такава ще живеем. Защото най-лесно е да обвиняваме другите. И никога да не виждаме нашите грешки.

16.05.2021 18:17:26

Смърт на мутрите и мафията!!!

Тоя турчлю защо се лекуваше в Германия с парите на данъкоплатците като е мултимилионер? Жалко за изкуството, че подобен Мултак №1 на РБ е изявява и като скулптор...Еба майката на културата ни и като министър, и като шеф на комисията в НС.

16.05.2021 17:35:03

Анонимен

Бездарния склуптор, завършен простак, а в същност обикновен калтак-мултак тръгнал да говори за реваншизъм.

16.05.2021 14:35:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.