• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Рашков призна за полицайката в джипа на Георги Семерджиев

Рашков призна за полицайката в джипа на Георги Семерджиев

/КРОСС/ От тази вечер започва мащабна национална акция срещу шофирането под въздействие на наркотици. Много от тези рецидивисти са част от тъмната страна на нашето общество. Никой не трябва да е над закона в България, това заяви премиерът в оставка Кирил Петков след среща с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, с главния секретар на МВР Петко Тодоров и с директора на столичната "Пътна полиция" Тенчо Тенев по повод на тежката катастрофа, случила се преди ден в София.

„Днес решихме да обявим война на всички рецидивисти зад волана, особено тези, които шофират под въздействието на наркотични вещества. Война на всички, които имат агресивно поведение на пътя”, допълни Петков.

От сутринта заседаваме в МВР във връзка с този трагичен инцидент. Ще се постараем да изясним в детайли случая, свързан със Семерджиев. Включително, ако има достатъчно данни и за съпричастна в определена степен дейност на служители на МВР, включително всички случаи, за които имаме вече съмнения, че са били неглижирани в някаква степен. И дали някой не е причинил косвено този трагичен резултат, заяви от своя страна Бойко Рашков.

Рашков съобщи, че Георги Семерджиев е без книжка от 2005 година и до ден днешен е управлявал различни МПС. По отношение на неговото минало са предприемани десетки действия от органите на МВР, пращани са преписки до прокуратурата.

Подсказах, че за нас е известно присъствието на жена по време на инцидента. Днес вече е известно, че е служителка в едно от районите управления в столицата, оказа се, че тя е имала отношения със Смерджиев, предстои да стане ясно какви, уточни той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.