• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Даниел Митов за третия мандат: Трябва да се стигне до лидерски разговор

Даниел Митов за третия мандат: Трябва да се стигне до лидерски разговор

/КРОСС/ "Бойко Борисов ще си каже дали е получил обаждане от лидера на БСП Корнелия Нинова за среща. Ние ще се съберем и ще решим какво да правим в тази ситуация. Имаме много различия с БСП. Тепърва ще водим разговор. Ние този разговор си го дължим, но е важен подходът". Това каза депутатът от ГЕРБ Даниел Митов в ефира на Нова телевизия относно третия мандат.фСпоред него по-важен е въпросът какво ще предложи БСП.

„Трябва да се стигне поне до лидерски разговор. От там насетне ще видим дали ще се разберем", каза той и отрече Борисов еднолично да взима решенията в партията.

Попитан, ако от БСП им предложени вицепремиериски места в кабинета ще подкрепят ли третия мандат, той отговори, че първо трябва да се види дали ще предложат това.

„Разговорът трябва да е лидерски. Не сме взели решение дали Бойко Борисов трябва да отиде или трябва да иде друг. Естествено има възможност той да откаже да иде. Ние направихме големи компромиси", каза Митов.

По думите му от самото начало от „Продължаваме промяната" не искат този парламент да живее.

„Искат да отидат на избори. Не бива да имаме поведението на ПП, които са се запътили към следващите избори, както чух преди малко да говори Лорер", посочи той.

Според Митов на президента Румен Радев му харесва да управлява.

„Даже преди няколко дни вицепрезидентът Йотова си позволи да каже, че щели да дадат третия мандат на партията, която е готова да продължи приоритетите на служебния кабинет, което вече излиза от рамките на парадигмите, които залага българската конституция за властта, тъй като служебните кабинети подготвят избори", каза той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Вашият лидер никога не се появява на публичен дебат. Да видим сега.

19.01.2023 08:15:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.