• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Христо Иванов след срещата с ДПС: Ако съдебната реформа е правилната, няма значение с чии гласове

Христо Иванов след срещата с ДПС: Ако съдебната реформа е правилната, няма значение с чии гласове

/КРОСС/ "Трябва да има съдебна реформа и ние трябва да положим всички усилия тя да се случи. А това е възможно с гласовете, които могат да бъдат събрани в това НС."

Това коментира съпредседателят на ДБ Христо Иванов по повод срещата с ръководството на ПГ на ДПС в търсене на подкрепа за конституционно мнозинство.

„Трябва да има съдебна реформа, защото хората, когато говорим за какво са излизали, са излизали за съдебна реформа. С кого да правим съдебна реформа ми кажете, при положение че има много ясна аритметика на гласовете. Ние сме казвали винаги, винаги, че ще правим съдебна реформа. Не с кого, а каква! Ако тя е правилната, няма никакво значение с чии гласове", каза Христо Иванов, цитиран от БНР.

„Не говорим за възмездие и за вкарване на хора по списък затвора. Говорим за това да имаме независимо правосъдие. Независимо правосъдие не е, нито когато се трупат дела на трупчета и се пазят под миндера за момента, в който потрябват,нито за момента, в който потрябват и започнат да се вадят по същите политически съображения. Искаме и винаги сме искали единствено това - независима прокуратура и независим съд", уточни съпредседателят на ДБ.

Според националното радио са възможни промени в състава на кабинета за втория мандат. Обсъждат се нови имена за министри на правосъдието и енергетиката.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Асен

Христо Иванов показва, че не е нищо повече от една въртиопашка.

02.06.2023 19:50:32

Анонимен

А бе, смотан, защо си решил, че хората ги интересува съдебната реформа? Хората ги интересува да се чувстват спокойни за утре, защитени, спаведливо оценени и съответно заплатени, добре и евтино лекувани, а децата им да са адекватно възпитавани и образовани. Интерсуват ги резултатите, а не условията. А вие вече трийста година се занимавате с условията, а още не сте стигнали до позитивните резултати. Наистина сте тъпи и не разбирате какво очакват хората от администрацията.

02.06.2023 15:48:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.