• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Betenemy разказва как се прави регистрация в Winbet.bg

Betenemy разказва как се прави регистрация в Winbet.bg

/КРОСС/ Betenemy е популярна платформа, посещавана главно от любителите на бетинг и гейминг услугите в интернет. В нея екип от професионалисти ви помага да опознаете най-новите появили се на сцената оператори, насочва ви към качествените бонуси, а също така ви предоставя подробни ръководства, свързани с типични за букемейкърите и казината процедури и действия. В поредния си полезен материал от Betenemy подробно ви разясняват как да направите регистрация в Winbet.bg, за да получите правото да станете част от една от най-популярните бетинг платформи у нас. Оказва се, че тя изобщо не е сложна, а и отнема не повече от пет минути.

Как да се регистрирам в Winbet?
Регистрацията в Winbet е задължителна, ако искате да започнете да използвате услугите на този оператор. Без нея имате право само да разглеждате офертите и предложенията на компанията като гост на сайта.

За да си откриете игрална сметка, а след това да депозирате средства за залози в нея, отворете страницата и след това извършете следните стъпки:
- Натиснете върху надписа „Нов клиент", който се намира в горния десен ъгъл на сайта.
- На вашия екран ще се появи нов малък прозорец с формата за регистрация.
- Необходимо е да попълните всички полета - имена, дата на раждане и пол и след това да продължите, натискайки бутона със стрелката в дъното.
- Следват още полета с лични данни, които трябва да въведете - електронен адрес, телефон, предпочитана валута - а също така и да изберете парола, с която да се логвате в системата.
- След като се уверите, че сте въвели правилно изискваната от вас лична информация, завършете процедурата, като натиснете големия бутон „Регистрация".

Кой може да се регистрира в Winbet?
Winbet е официално лицензиран оператор за спортни залози и казино игри у нас. Като такъв, той приема напълно законно заявки за регистрация от български потребители. За целта обаче играчът трябва да е навършил пълнолетие. Според българското законодателство това означава да има 18 години. Друго задължително условие, на което трябва да отговорите, е да притежавате валиден български мобилен номер. Причината е, че попълването му е задължителна част от процеса по регистрация. Същото важи и за активен имейл адрес, на който пък ще получите активационен линк. Без да го отворите, няма как да завършите процедурата по регистрация в сайта на Winbet. Този линк ще получите секунди, след като завършите процеса по откриване на игрална сметка в сайта. С отварянето му вие ставате пълноправен член на Winbet общността.

Откриването на игрална сметка в Уинбет е добро решение за всеки, който търси качествени бетинг и гейминг услуги не просто в лицензиран, а в български оператор със солидна репутация. Без значение дали ще изберете него, или друг сайт за целта, напомняме ви, че е от изключително значение по време на активност да спазвате принципите за честна и отговорна игра.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.