• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

LG академия климатична техника обявява 20.03.2024 за ден на отворените врати за всички потребители

LG академия климатична техника обявява 20.03.2024 за ден на отворените врати за всички потребители

/КРОСС/ Като продължение на стартиралите в началото на годината дни на отворените врати, LG Electronics (LG) обявява следващата дата от активността за климатичната техника на компанията, а именно - 20 март (сряда). Активността ще се провежда всеки месец и следващите дати ще бъдат обявени допълнително.

В дните на отворени врати могат да се включат всички крайни потребители, дизайнери, инженери, конструктори, като ще имат възможността да се запознаят в детайл с климатичните решения на компанията директно от експертите на LG. Професионалните консултации ще дадат възможността на потребителите да научат кой е най-подходящият продукт за техните нужди и как ще издигне отоплението и охлаждането в дома им на следващо ниво. На края на всяка презентация, посетителите ще могат да зададат и всички въпроси, които ги интересуват.

Отворените врати ще се провеждат в централния офис на компанията - гр. София, бул. Цариградско шосе 115Г - сграда Мегапарк, офис А ет.5, а всеки, който има нужда от допълнителна информация, може да се обади на 0879 012 100.

Продуктите за климатизация на LG играят важна роля в мисията на компанията да направи ежедневието на клиентите си по-добро чрез интелигентни решения. Всеки следващ продукт от компанията променя пазара и играе ролята на двигател за иновациите. Климатичните решения на LG се фокусира върху устойчивия начин на живот, енергийно ефективното отопление и охлаждане и осигуряването на решение за всеки тип дом и пространство.

Денят на отворените врати ще бъде полезен за всеки, който иска да научи повече за климатичните решения от LG, кое отопление или охлаждане е най-подходящо за неговия дом и как да направи ежедневието си по-лесно, по-еко съобразно и по-добро.

В момента LG предлага 5 години гаранция на избрани термопомпени и климатични решения. Пълният списък на участващите продукти и условията на кампанията могат да бъдат намерени тук: https://www.lg.com/bg/klimatitsi

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.