• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Калоян Паргов: Едноцифреният резултат, който получи вчера БСП, беше предвещан резултат

Калоян Паргов: Едноцифреният резултат, който получи вчера БСП, беше предвещан резултат

/КРОСС/ Едноцифреният резултат, който получи вчера БСП, беше предвещан резултат. Това каза за БНР Калоян Паргов, член на Националния съвет на БСП и председател на учредения наскоро Стратегически институт за национални политики и идеи (СИНПИ): "За съжаление, проучването, което поръчахме на СИНПИ и което публикувахме на 23 септември, потвърди тази мрачна прогноза. Вчерашният резултат сбъдна нашите страхове, предвещаните мрачни прогнози, които имахме още от лятото и в края на коалиционното управление. В никакъв случай не съм искал Стратегическият институт да бъде лош пророк, но така или иначе като всяка неправителствена формация, която се занимава с обществено политически проблеми, това проучване отразява реалността и беше просто предвестник на нещо, за което трябваше да се вземе решение. Вие помните, че ние тогава говорихме вследствие на една дискусия, която организирахме с политолози и социолози за това върху какво би трябвало да се съсредоточи БСП до края на кампанията, за да може, ако е възможно да не се стигне до такъв едноцифрен резултат, който е болезнен за всеки социалист".

Председателят на СИНПИ не изключва БСП да участва в бъдещо управление в коалиция с ГЕРБ: "При сегашното ръководство очевидно всичко е възможно. Както с идеологическия ни опонент "Демократична България" бяхме в едно управление, няма да се учудя, ако този път не се съберем и с ГЕРБ".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бивши комунисти градят Капитализъм и искат да им гласуват до КОГА?!

04.10.2022 05:01:55

Анонимен

Калоянка сърди се на Мутрофанова, тя пак заложи на друг кон…

03.10.2022 17:44:56

Анонимен

И Паргов работи усилено за това ...

03.10.2022 15:22:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.