• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

ПП-ДБ иска извънредно заседание на парламента

ПП-ДБ иска извънредно заседание на парламента
На него партията призовава да бъде разгледан докладът на временната комисия за договора между „Булгаргаз“ и „Боташ“

/КРОСС/ „Продължаваме промяната-Демократична България" са внесли предложение за извънредно заседание на Народното събрание, на което да бъде разгледан докладът на временната комисия за договора между „Булгаргаз" и „Боташ". Това обяви в кулоарите на парламента депутатът Радослав Рибарски.

Въпреки уверението, че ще влезе в пленарната зала вчера, той не намери място тази седмица в програмата, обясни Рибарски. В същото време точки, за които нямало доклади, били включени в дневния ред.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков не включи точката за обсъждане. Павела Митова от „Има такъв народ", член на временната комисия, обясни, че са постъпили допълнително секретни данни и затова отлагането на доклада е правилно.

Има изключително скандални факти и разкрития по този доклад, които ние няма да оставим в последните седмици на това НС да останат скрити за обществото, заяви Рибарски. Според него има начин как заради класифицираната информация докладът да бъде обсъден, без да се разкрива търговската тайна.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Супер. Искам да видя как Христо Иванов ще изостави министерските столчета и влиянието, което му осигурява в момента властта, за да отстоява принципи. Иванов няма принципи. Той гледа само своята лична изгода. Ще заплашва и ще мрънка само докато не му се получат нещата както иска той, но няма да му стиска да напусне властта.

21.04.2024 10:51:27

Анонимен

Нещо бързат като за норматив :)

19.04.2024 11:43:05

Фифи

АЙде, то постоянно иска нещо някои

19.04.2024 11:00:30

Ваньо

Иска, иска, а накрая не им стиска като трябва нещо реално да се направи

19.04.2024 10:31:13

Анонимен

Да го духат нахилените идиоти. Ако нещо са недоволни, да изнесат цифри и анализи. Мен, обаче все още мевълнува въпросът за това какви загуби реализирахме от предсрочното прекратяване на договора с Газпром, по настояване на Кирчо Идиотчето. По принцип не виждам защо да се дава възможност на един умиращ парламент, генерирал и толерирал едно вмирисано и корумпирано управление, да си долърши вредната работа. Както и да го гледаш е тъпо. Пък и нахални, дейба.

18.04.2024 10:59:27

Анонимен

Защо не вземем да преразгледаме договора за ЕФ16 , за които освен чертеж друго не сме видяли. Ами концесиите за ценните метали от които България губи милиарди от пропуснати ползи. Тия за такива изедници.

18.04.2024 10:57:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.