• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Коя ще е новата Саманта в „Сексът и градът“?

Коя ще е новата Саманта в „Сексът и градът“?

/КРОСС/ Стана ясно, че "Сексът и градът" ще има своето продължение, макар и с името "Просто така". Снимките ще започнат тази пролет, а голяма част от актьорския екип ще се запази. От него обаче ще липсва Ким Катрал, която изигра ролята на Саманта.

Катрал е споделяла доста пъти, че "Сексът и градът" е бил прекрасен етап от кариерата ѝ, но са се случвали и неща, с които не е била съгласна, но нещо повече - заради напрежението и многото работа, тя не е успяла да стане майка. Отношенията между Ким и Сара Джесика Паркър също са влошени. Но така или иначе мястото остава вакантно, а с това започнаха да се спрягат и доста имена за ролята на Саманта.

 
Сред най-спряганите имена за новата Саманта е това на актрисата Дженифър Кулидж, която всички помним с ролята ѝ на майката на Стифлър в "Американски пай". Тя е и единствената актриса, която е коментирала слуховете по неин адрес във връзка с "Просто така". "Аз съм огромен фен на "Сексът и градът". Това е един от онези сериали, които просто можеш да ги гледаш отново и отново и никога няма да ти омръзнат. Фен съм и на Ким Катрал и не виждам кой би могъл да я замени в тази роля", коментира Кулидж.
 
Сред другите спрягани имена беше това на Кейтлин Дженър. Смята се, че транссексуалната реалити звезда би била перфектно допълнение на звездния каст. Освен това по информация на британски таблоиди, цитиращи източници от HBO, Кейтлин е перфектна за ролята, защото е и много, много разпознаваема.

Най-обезкуражаващото изявление обаче идва от Сара Джесика Паркър. "Не търсим човек за четвърта роля. Имаме Ню Йорк, той ще е четвъртата роля", заяви тя, но и допълни, че в продължението на сериала ще има и много нови герои.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.