• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Авторката на „Хари Потър“ изкарала коронавируса

Авторката на „Хари Потър“ изкарала коронавируса

/КРОСС/ Авторката на поредицата за "Хари Потър" призна, че е изкарала коронавируса. Джоан Роулинг разказа в Twitter, че в продължение на две седмици е изпитвала симптомите на заразата, но не си е направила тест. Писателката вече е оздравяла.

"В течение на последните две седмици имах всички симптоми на К19, но не съм правила тест", написа в социалната мрежа британската писателка. Тя споделя и видео, на което британски лекар демонстрира дихателно упражнение, което, по негови думи, се изисква да правят всички, които са заразени с коронавирус. Роулинг споделя още, че е правила тези упражнения по съвет на лекаря. "Аз оздравях изцяло, техниката много ми помогна", написа Роулинг с пожелание към всички да се пазят.

В друго послание британската писателка критикува жестоко коучинг учителите, които пресират хората с напътствия как и под карантина трябва постоянно да са високо продуктивни, съобщава Independent. Роулинг заклеймява всеки коуч, който критикува останалите хора, наричайки ги "лузери", които не са достатъчно дейни в условията на изолация.

"Ако сте коуч и считате за неудачници всички, които не усвояват нов навик или не разработват нов бранд, докато са под карантина, спрете се! Хората могат да си имат проблеми, за които нищо не знаете. Понякога простото преживяване е повече от достатъчно", пише авторката на "Хари Потър". "Когато наричате хората лентяи и ги обвинявате в отсъствие на мотивация, ако ежедневно не създават шедьоври, това в никакъв случай не ги вдъхновява. Ако постоянното редуване на деятелност и развлечение лекуваше депресията, то нито един богат човек или работохолик нямаше да се самоубие", критикува световноизвестната британска писателка. "Тъгата и меланхолията не са слабост, а нормална реакция на хората по време на трудности и опасности", напомня Роулинг.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.