• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Путин обвини НАТО в отказ от диалог с Москва

 Путин обвини НАТО в отказ от диалог с Москва

/КРОСС/ Президентът на Русия Владимир Путин изрази безпокойството си от увеличаването на военната мощ на НАТО в близост до руските граници и обвини Алианса в отказ от диалог с Москва.

В обръщението си към участниците в деветата Московска конференция по международна сигурност президентът Путин заяви:

„Не може да не ни безпокои непрекъснатото увеличаване на военния потенциал и инфраструктурата на НАТО в близост до руските граници. Както и това, че Алиансът отказва да разгледа конструктивно нашите предложения за деескалация на напрежението и намаляване на риска от непредвидими инциденти".

Руският лидер изрази надежда, че в крайна сметка ще надделеят здравият разум и желанието за развитие на конструктивни отношения с Русия.

По думите му политическата воля и готовността за компромиси могат да доведат до положителни резултати. Като нагледен пример той посочи решението на Русия и на Съединените щати да удължат до 2026 г. действието на Договора за намаляване на стратегическите настъпателни оръжия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бай Путине, не се страхувайте ве, споко.Няма съюз в който сме били ние българите и да не сме го разтурили, НЯМА такъв, разтурвали сме и империи.На ред са и ЕС и НАТО споко, само почакайте малко вземайте пуканките и гледайте !!!Друг е въпроса че оня с петното е договорил да се разтурят и Варшавския договор и НАТО, е първия го няма отдавна а втория защо още не е разтурен и от кого "пази " членове си, сигурно от сивите гарги, но това е друга тема, споко !

23.06.2021 15:53:05

Анонимен

Крадеца вика дръжте крадеца....

23.06.2021 15:18:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.