• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Путин: Призовавам руснаците да заявят своята воля и стремежи и да покажат съпричастност към по-нататъшното развитие на Русия

Путин: Призовавам руснаците да заявят своята воля и стремежи и да покажат съпричастност към по-нататъшното развитие на Русия

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин призова руснаците твърдо да заявят своята воля и стремежи и да покажат съпричастност към по-нататъшното развитие на Русия. Това направи той в навечерието на президентските избори, насрочени за 15, 16 и 17 март, съобщават ТАСС и "Интерфакс".

"Убеден съм, че вие ​​разбирате през какъв труден период преминава страната ни сега, пред какви тежки предизвикателства сме изправени в почти всички сфери. И за да продължим да им отговаряме, да преодоляваме успешно трудностите, трябва да продължим да бъдем единни и самоуверен", каза той на Путин в обръщение, излъчено по руските телевизионни канали.

Както отбеляза президентът, "ние се тревожим, грижим се за родната си страна, искаме тя да бъде просперираща, силна, свободна и просперираща, за да се подобри стандартът и качеството на живот". "Така ще бъде, ще направим всичко точно както искаме", увери Путин.

В тази връзка държавният глава призова руснаците "да дойдат на урните и да изразят своята гражданска и патриотична позиция, да гласуват за избрания от вас кандидат, за успешното бъдеще на нашата любима Русия".

"Само вие, граждани на Русия, определяте съдбата на Отечеството. Вие трябва не просто да гласувате, но твърдо да заявите своята воля и стремежи, вашето лично участие в по-нататъшното развитие на Русия. Защото изборите са стъпка в бъдещето", подчерта Путин.

Държавният глава допълни, че избирателни секции ще бъдат открити във всички населени мяста. "Скъпи приятели! Всички ние, многонационалният народ на Русия, сме едно голямо семейство. Ние се тревожим, тревожим се, грижим се за нашата родна страна, искаме тя да бъде просперираща, силна, свободна и просперираща, така че нивото и качеството на животът се подобри.Така и ще бъде", увери президентът.

"Ние ще направим всичко точно както искаме. Затова ви моля да дойдете на изборите и да изразите своята гражданска и патриотична позиция, да гласувате за избрания от вас кандидат, за успешното бъдеще на нашата любима Русия", обърна се държавният глава руснаците.

Путин припомни, че гласуването ще започне на 15 март и ще продължи три дни. Той посочи, че президентските избори в Русия се провеждат за осми път и това "показва неприкосновеността на един от основните принципи на демократичната държава".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.