• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Русия и Беларус с мащабни военни учения

Русия и Беларус с мащабни военни учения

/КРОСС/ С огнен бараж на артилерията близо до границите на натовски държави завършват мащабните военни учения на Русия и Беларус, наречени "Запад 2021".

Те се проведоха на девет руски и пет беларуски полигона с участието на 200 000 военнослужещи и стотици единици военна техника.

Маневрите започнаха преди седмица, в деня, когато президентите Путин и Лукашенко обсъдиха в Москва съвместна защита на бъдещата им „Съюзна държава".

От НАТО съобщиха, че наблюдават внимателно ученията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Коя част от руския народ да питам? Двата процента, платени.либерасти, около Навални? Щото останалите са горди с Путин и нямат нищо против да ви набият канчето. Ако са нещастни, сигурно не го знаят и чакат някой да им го каже, нещастник ( получи се каламбур, за което съжалявам). Продължавай да страдаш, коленичил през черните и в тази поза отстъпващ от афганците.

16.09.2021 11:39:43

Анонимен

Перко бе ще викаш на жена си,както може би тя е кокошка... не зная, но за страданието питай руския народ, той знае най много за него...

16.09.2021 11:20:42

Анонимен

Ти защо наричаш началника на обединените щабове кокошка, бе? Прояви малко уважение. Това с анимацията вече се изтърка. Тя вече всичката анимация е на полигона, гледате я на живо. А като става дума за грабежи, спомни си думата империализъм и ще видиш, че е най-малко съотносима с Русия. На преден план, свързани с понятието, изскачат Британия, щатите и обедняла, но обединена Европа. Страдай, драги.

16.09.2021 08:33:57

Анонимен

Азиатопитеци и акъл, е оксиморон драги,че и да подаряват нещо също е оксиморон, тези през цялата си история само са грабили…. А от хиперзвуковата анимация се оплашиха само кокошките на село.

16.09.2021 08:28:19

Анонимен

Ами те тези оръжия с акъл са направени. На краварите, например, явно не им достига акъл за хиперзвукови оръжия. Всъщност, докато имат такова преимущество, руснаците всеки ден подаряват ден живот на Запада. Просто като демонстрация на добронамереност. А за дрънкането на оръжия дори не ми се коментира.

16.09.2021 08:01:35

Анонимен

Азиатопитеците едно си знаят, да дрънкат оръжия, за друго акъла не им достига.

15.09.2021 17:00:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.