• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Лавров: Западните политици очевидно не са учили уроците си за Русия в училище

Лавров: Западните политици очевидно не са учили уроците си за Русия в училище

/КРОСС/ Западните политици очевидно са се учили зле, докато са били в училище, и не са разбрали какво представлява Русия. Затова не разбират и какво говорят, когато коментират "поражението на Русия". Това каза министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров, цитиран от РИА Новости.

„Те казват, че Русия трябва да капитулира, да се предаде, и че трябва да се „победи Русия“, да се гарантира, че Русия ще „загуби на бойното поле“... Вероятно тези политици не са учили уроците си в училище. Те правят грешни заключения от своите предишни разбирания какво е Русия“.

Преди дни президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, че стратегическото поражение на Русия е „очевидно“, просто "страхливците от Руската федерация нямат смелостта да го признаят".

Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на президентския офис, каза, че Украйна „ще има победа, когато Русия изгуби всичко“ и че „Украйна е символ на края на разбиранията на Руската федерация, с които са живели през последните 20 години“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Едно е да ти се иска друго е да го можеш Русия затова е огромна дьржава С нейната непобедима армия мьдри политици устояващи своя национален суверенитет Огромни природни богатства трудолюбив народ Високо развита индустриална и технологична дьржава Водеща наука и техника Ськровишница на учени на композитори писатели художници и спортисти сьщо Помагали са на много дьржави по света от Виетнам Куба Венецуела Мексико Еквадор Боливия Китай Бьлгария и още и още Само нашите фашисти ни тикат срещу тях Сега сме сами нито ЕС ще ни оправи нито НАТО ще ни защити Ликвидирахме всичко сьздадено от соца и картината я виждате сами

26.05.2022 03:35:34

Анонимен

Още като се разбра, че НАТО няма да влезе в пряк военен сблъсък с Русия трябваше да е ясно, че Украйна не може да победи Русия и никой Западен военен експерт не го предвиждаше. Отказаха и най-необходимото за една армия самолети за въздушна поддръжка. Доставката на друго въоръжение само засилваше ударите и увеличаваше разрушенията. Целта бе не да се спаси Украйна, а да се отслаби Русия. Зеления клоун нямаше пипе да го разбере.

25.05.2022 14:02:02

Анонимен

Лавров е прав. Колективният запад се управлява от идиоти, хора до такава степен некомпетентни, че сами си го начукват, а най-смешното е, че го правят без каквато и да било полза за себе си.А Зелето, Подоляка и нашето Кире просто си отработват парите. Не допускам да са толкова глупави, че да вярват в това което говорят. Впрочем, Зелето съвсем скоро ще го гръмнат собствените му хора, толкова са му набрали и политици и военни и националисти.

24.05.2022 18:00:38

Анонимен

Прави впечатление, че освен от украинският президент друг от украинската управа не предвещава победа над Русия. Украинците не са ли осъзнали още, че са пожертвани за една чужда кауза от един единствен човек, в чиито жили не тече славянска кръв. При това е видно от коя страна са страхливците.

24.05.2022 14:30:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.