• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Русия започна репетиция за парада

Русия започна репетиция за парада
На 24 юни Русия ще отбележи също Деня на военноморския флот

/КРОСС/ В Русия започнаха репетициите за честванията на победата във Втората световна война, които бяха отложени за 24 юни.

Заради епидемията от коронавируса, Владимир Путин беше принуден да отмени големия военен парад на 9 май на Червения площад в Москва, както и всички подобни събития в страната.

На 24 юни Русия ще отбележи също Деня на военноморския флот, като най-големият военноморски парад ще се проведе в Санкт Петербург.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Илон Мъск, който изстреля своя частен пилотиран космически Дракон в Космоса, вече отговори на подигравката на началника на руската космическа програма Рогозин, според когото без руска помощ американците ще трябва да си транспортират астронавтите с батут. “Батутът работи”, възклина от командния център в Кейм Канаверал Мъск пред целия свят.

05.06.2020 12:51:29

Анонимен

По-полека с панегириците за щатите... Я ги имало, я не!

04.06.2020 19:20:52

Анонимен

Първи полет на най-големия електрически самолет в света Отново не в кочината Русия на Путин! Отново в могъщите САЩ на Тръмп! Най-големият електрически самолет в света излетя в небето над Вашингтон, САЩ, съобщава Евронюз. Самолетът е бил във въздуха цели 30 минути! И е генерирал нулеви въглеродни емисии. Успешният полет беше заснет чрез лайвстрийм и наблюдаван от хора от цял свят. Електрическият самолет е „важен етап от преобръщането на транспортната индустрия и ускоряването на революцията в електрическата авиация“. Както и Драгон на частника Мъск, така и този електрически самолет е дело на частници от “Magniх“. самолетът е кръстен Grand Caravan Cessna 208B и може да превозва между 9-14 души. Самолетът е с размер от 12,6 метра и може да вдига до 350 км в час. Докато България строят бензиностанции и газопроводи, в САЩ държавата не спонсорира футбилни отбори и не се занимава с бизнес. С Тръмп или с някой друг, САЩ са локомотивът на съвременната цивилизация и икономика! С Путин или без него, РСФСР е циреят на Земята! Русия е Нигерия, само че покрита със сняг. И какво като приемат Русия в Г-7? Една рубла, вече е едва 2,5 стотинки…

04.06.2020 13:27:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.