• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Женските трикове, които предотвратяват изневярата на мъжа

Женските трикове, които предотвратяват изневярата на мъжа

/КРОСС/ Изневярата е една от главните аргументи за разпадането на връзките. Предателството от страна на обичан човек постоянно е мъчително. Всяка жена, която е претърпяла невярност, се усеща изгубена и недостойна. Тя изпитва виновност и се укорява, че не е задоволително красива, интелигентна, грижовна и търпелива. Ето и кои са женските трикове, с чиято помощ една жена може да предотврати изневярата на обичания си.

1. Променете тактиката си за връзка с него
Всеки човек минава през моменти на персонална незадоволеност от всичко и от всички. В мъжкия свят не съществува опцията за ориентиране на цялото внимание само към един човек. Мъжът се нуждае от персонално пространство, собствен кръг от другари, лични ползи и уютна атмосфера в дома, в който постоянно ще желае да се върне. По-добре е да се концентрирайте върху това да извършите връзката ви по-емоционална, в сравнение с да се опитате да го измененията.

2. Поддържайте безукорен външен тип
Една жена би трябвало да наподобява добре във всяка обстановка. Стар халат, сплескан състезателен екип и необятни тениски - те би трябвало да изоставен дрешника ви вечно. Разбира се, това не значи, че би трябвало да изглеждате съвършено 24 часа в денонощието, само че поддържайте подреден външен тип. Освен това красивата дама може да си разреши и да флиртува, а това ускорява интереса на мъжа към нея.

3. Правете му похвали
Признанието е значимо за всеки човек. По този метод той схваща, че напъните му не са напразни. Това не значи, че би трябвало да непрекъснато да ласкаете обичания си, само че въпреки всичко от време на време си позволявайте да го зарадвате с комплимент.

4. Пригответе обичаното му ядене
Дори и на изрядните домакини в даден миг им писва от домакинските отговорности и най-много от готвенето. Но мъжете обожават вкусна храна. Има доста лесни за подготвяне ястия, с които може да му покажете обичта и загрижеността си без думи, така и така да ви коства доста старания.

5. Уважавайте хората към него
Невъзможно е да обичаме откровено всички другари и родственици на обичания си, само че те заслужават най-малко почитание. Въздържайте се рецензии по техен адрес и мнения.

6. Комуникирайте непрекъснато с него
Ето за какво НИКОГА да не чакате мъж, който си има друга жена Любовните взаимоотношения в нашето съвремие стават все по-заплетени, все по-изкривени и комплицирани. Но в случай че откриете същинската обич, си за... Прочети повече Отделете няколко минути денем, с цел да му се обадите или да му напишете известие.

7. Дайте цел на взаимоотношенията ви
Използвайте „ ние " вместо „ аз " и по този метод ще му покажете, че връзките ви са преди всичко.

8. Не го контролирайте
Грижата и контролът са две разнообразни неща. Не проверявайте местоположението му на всеки няколко минути - в случай че той ви цени, самичък ще ви каже къде се намира и с кого е. Фразите, които издават, че той ви изневерява
Запомнете: обичаният ви се нуждае от персонално пространство, тъкмо както и вие.

9. Бъдете нежна с него и твърда с проблемите ви
Във всяка връзка има различия, само че не всеки е в положение да се държи съответно в дадена обстановка. Преди да започнете да сипете обвинявания, не забравяйте, че пред вас е обичаният ви човек, който заслужава вашата поддръжка и схващане. Ако се постанова да разрешите сериозен проблем, направете го без да упреквате обичания си.

10. Станете негов другар
Мъжете рядко намират нови другари - може да имат другари и сътрудници, само че отварят сърцата си единствено пред няколко индивида. За разпадането на една връзка постоянно са отговорни и двамата сътрудници. Сдържаността, търпението и толерантността са главните съдружници на всяка жена в укрепването на връзката с нейния обичан.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.