• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

3 урока за любовта, които много жени осъзнават твърде късно

3 урока за любовта, които много жени осъзнават твърде късно

/КРОСС/ Любовта е ослепителна, така че не научаваме някои уроци от първия път. Но животът е твърде кратък, за да повтаряме същите грешки. Ето три урока, които много жени осъзнават твърде късно:

1. Никой не може да бъде принуден да ви обича
Всичко, което можете да направите, е да бъдете тази, която да обича. Всичко останало зависи от другия човек. Колкото и да се стараете да обичате и да се грижите за даден мъж, това няма да го накара да изпитва същите реципрочни чувства. Но това не е краят на света!

Ако знаех това по-рано, нямаше да се жертвам за мъже, които нямаше да ми отвърнат с взаимност. Приемах лично, ако някой не ме обичаше. Мислех, че нещо не е наред с мен.

Но въпросът е, че можем да бъдем само най-добрата версия на себе си, за да дадем на другите най-много причини да ни обичат. В противен случай няма как да ги накараме да почувстват нещо към нас.

Същото важи и за нас: не е нужно да обичаме някого само защото той ни обича. Това е наш избор и само наш избор!

2. Всеки човек дава любовта, която знае как да даде, а не тази, която очакваме
Всеки изразява чувствата си по свой собствен начин. Не можете да диктувате на партньора си как трябва да ви обича. Любовта е отражение на душата на човека. Научете се да приемате любовта му такава, каквато е. Оценявайте я и бъдете благодарни.

3. Безусловната любов трябва да бъде не само към другите, но и към вас самите
Ние умеем да обичаме при определени условия, умеем да съдим и критикуваме. Но ако спрем да правим това, можем да почувстваме истинската любов. Трябва да започнем от себе си: да се научим да обичаме себе си във всяко едно отношение. Чак след това идва ред и на другите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.