• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Сандали за лятото в стрийтуеър стил!

Сандали за лятото в стрийтуеър стил!

/КРОСС/ Все по-топло и по-топло! Лятото наближава, така че е време да помислиш за обувки за горещините. Има ли нещо по-подходящо за тази цел от сандалите? Етно вдъхновенията и римските сандали с невидима подметка в бохо стил продължават да са на мода, но вместо това заложи на изразителен акцент - дебели подметки, платформи, грайфери и широки каишки. Стрийтуеър през лятото? Да! Открий летните заместители на любимите си маратонки за предстоящия сезон.

Туризъм в градски вариант

Започваме със силен акцент. Пролетта и лятото ще бъдат белязани от вдъхновението от туристическите облекла. Вместо на невидими райета, заложи на цветен акцент, перфорации и масивна подметка. Мъжките и дамските сандали Nike Canyon са въплъщение на това. Дизайнът им привлича погледа с подметката за специални задачи и широки каишки с мека подплата. Те се съчетават по такъв начин, че покриват по-голямата част от стъпалото - и стоят перфектно. Заложи на минимализма и избери модел в черно, бяло или комбинация от двете. В подобен стил са и дамските сандали от линията Timberland Euro Swift Sandal. Енергичната комбинация от каишки с велкро в цикламено, синьо и черно ще предизвика настроение. Летните обувки трябва да са леки и удобни, точно такива са тези туристически сандали Timberland, благодарение на използването на EVA пяна и издръжлива прежда ReBOTLTM.


Стрийт стайл на ниво

Платформата все още господства сред уличните идеи. Тя придобива все по-интересни и иновативни форми, но неизменно ще присъства в тенденциите на това лято. По-дебелата подметка е чудесен вариант за минималистите, които харесват стрийтстайла, но не искат непременно хищния вид на модел в туристически стил. Ако си от тези хора, избери дамските спортни сандали Nike Icon Classic. Ще останеш възхитена от уникалния им дизайн - висока платформа, която се допълва от грайфер. Благодарение на него, всяка разходка ще бъде комфортна! Материалът при каишките също така осигурява предпазване от пришки. Сандалите Timberland Ray City имат още по-семпъл дизайн. Това е универсален модел, който се вписва в градската атмосфера благодарение на подметката с подчертан грайфер и семплия дизайн на каишките. Предлага се във вариант със закопчаване велкро или с метални катарами и по-висока конструкция, покриваща предната част на стъпалото. Носи ги с дънки, рокля или къси панталони без да губиш от градската дързост в сетовете си.


Удобство - приоритет през летните месеци

Кроксовете - не ги очакваше в тази статия, нали? Те са известни на широката публика като един от най-удобните модели от така наречените „ugly shoes", които обаче си проправиха път и в света на уличното облекло. Въпреки това моделите Crocs Classic притежават неустоим чар. Благодарение на емблематичната си форма, която съчетава характеристиките на маратонки и чехли, те са идеални за носене през лятото, като осигуряват комфорт и проветряване на краката. За тези, които се интересуват от модни експерименти, в допълнение към стандартните модели, ще са подходящи и по-високите Crocs Classic Platform - разположени върху висока подметка. Наслади се на възможността да персонализираш обувките си с апликации Jibbitz. Нека твоите Crocs не останат незабелязани на улицата.


Къде да потърсим най-свежите вдъхновения за лятото? Разбира се, че в Sizeer! Разгорещи се с чифт нови сандали - разгледай най-новите предложения от марките, които обичаш и напълни кошницата си в онлайн магазина като поръчаш обувки с безплатна доставка от 80 лв. или ги вземеш лично, в някой от нашите магазини.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.