• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Вижте Белите нощи в Русия

Вижте Белите нощи в Русия

/КРОСС/ Виа Травъл предлага на всички любители на руската култура и архитектура екскурзия до Русия, с която да станат част от пътешествениците-свидетели на най-невероятните бели хоризонти, когато северните ширини са окъпани в перлен блясък през цялата нощ.

Едно пътешествие през периода на белите нощи в Санкт Петербург, допълнено от аристократичния дух на величествената Москва. През тези най-дълги летни дни в Санкт Петербург през деня туристите ще се радват на слънчевите ласки, а през нощта остават будни поне една нощ, за да не пропуснат впечатляващата гледка, когато слънцето лениво се спуска към хоризонта, но свенливо отказва да залезе напълно.

Фонтаните в Двореца Питерхоф

Човек изживява една особена еуфория, когато се разхожда из историческите улици на града в полунощ, а постоянното му усещане е, че е рано за прибиране. За още по-пълно изживяване, Виа Травъл Не пропуска да предложи спектакъла на отварянето на мостовете по Нева, когато корабите преминават като фантастични видения, движещи се по светлинните отблясъци на реката.

Туристите споделят, че се чувстват като кралски особи сред дворците Петерхоф, Екетeрининския дворец в Царско село, Ермитажа, сред техните огромни паркове, красиви градини, невероятни водни каскади и бални зали. Екатерининският дворец е мястото, където те ще видят известната Кехлибарена стая на Екатерина Велика, но перлата в короната е двореца Петерхоф с неговите невероятни фонтани и украсени градини.

Като една от най-оживените европейски столици, Москва е микс от история и съвременност, пълна със световноизвестни обекти и атракции, грандиозни катедрали, а до оживените зелени площи се издигат футуристични небостъргачи.

Червен площад

В сърцето на столицата на Русия е може би най-посещаваната забележителност на Москва - Червеният площад. Заобиколен от красива архитектура, това е мястото, където е разгърната по-голяма част от историята на града. На това ключово място са Кремъл, Катедралата Василий Блажени, която със своите приказни цветни куполи прилича на някое лакомство, което привлича неудържимо, но едновременно с това на човек не му се иска да отхапе, за да му се радва по-дълго.

В близост е и елегантната историческа улица в самия център на града - Арбат (едно от най-туристическите места в Москва). С много кафенета и ресторанти, музика на живо, изпълнители и карикатуристи, паметници, Арбат е толкова естествен магнит за всеки, решил да прекара няколко лежерни часа в протяжни разходки. Виа Травъл не пропуска и Третяковската галерия - дом на една от най-големите колекции на руското изкуство в света.

За всички записани до 31.01.2022 са предвидени отстъпки.

Какви са предимствата на тази програма:

- Директни полети на България Ер до Санкт Петербург и от Москва;
- Най-подходящото време за провеждане през месец юни, когато дните са най-дълги (по време на Белите нощи);

- Предлагайки круиз по река Нева и нейните канали, Виа Травъл поднася едно от най-атрактивните преживявания, които туристите очакват с нетърпение през нощта, а именно вдигането на мостовете;
- Настаняване в подбрани изпитани хотели с удобна локация (хотелът в Санкт Петербург е в топ центъра на града);

- Най-добрите опитни местни екскурзоводи на български език, придружаващи групата по време на маршрута;
- Най-доброто предложение за вечеря в Санкт Петербург - в дворцова обстановка и с фолклорна програма (в Николаевски дворец);

- Допълнително предложение за вечеря в Москва в един от най-добрите ресторанти Удивительная Россия, както и само за тази дата през месец юни още една допълнителна нощувка в Москва;

- Обогатена програма в Москва с възможност за предлагане на допълнителна екскурзия до дворците в Царицино и Коломенское

Виа Травъл е една от най-добрите туристически агенции в България и лидер на пазара, предлагащ голяма палитра от екскурзии без аналог. Една от топ дестинациите, която тя успешно предлага в продължение на почти 10 години е екскурзията до Санкт Петербург и Москва.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.