• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

По-богати домашни забавления със завладяващо аудио и разнообразните функции на LG SOUNDBAR 2023

По-богати домашни забавления със завладяващо аудио и разнообразните функции на LG SOUNDBAR 2023

/КРОСС/ LG Electronics (LG) разкрива  своята линия саундбар системи за 2023 година на CES в Лас Вегас този януари. Предстоящите модели, включително SC9 и SE6, са перфектното допълнение към новата серия LG телевизори от 2023 година, като обещават забележителна потребителска стойност с мощен, многопластов звук, редица практични и удобни функции и стилен дизайн.

Новите саундбар модели от LG предлагат безупречна интеграция с телевизорите на бранда, осигурявайки безпроблемно потребителско изживяване и по-силен, автентичен звук, който позволява на притежателите му напълно да се потопят в домашното забавление. При сдвояването си, LG Soundbar и LG TV предлагат иновативни, нови функции като WOW Orchestra1, който използва всеки от аудиоканалите на двата продукта, за да създаде разширена звукова сцена с подобрена височина, дълбочина и сила. Саундбар системите от LG за 2023 година, както и LG телевизорите предлагат по-добра синергия за зашеметяващо мулти съраунд аудио решение, давайки възможност на слушателите да се насладят на подобрено Dolby Atmos и IMAX качество, захранвано от DTS:X.

Примиум решенията за домашно забавление на компанията  могат да се похвалят и с интуитивен интерфейс на Home Dashboard към LG телевизорите, чрез който потребителите могат лесно да управляват настройките на своя саундбар и да споделят звуковите режими с телевизора2. Нещо повече, WOWCAST позволява на моделите от 2023 година да се свъзрзват безжично с LG телевизорите, предоставяйки удобство и по-подредено пространство у дома, без компромис в качеството на звука.

В допълнение към разширения пакет функционалности и по-лесната употреба, новите саундбар системи имат изтънчен дизайн, който допълва минималистичната визия на последните модели LG телевизори, и се вписват във всеки интериор.  Нова скоба3 позволява на потребителите да разположат техния LG Саундбар под техния LG телевизор, създавайки визулано хармоничен и първокласен стил. Скобатаскоба, която се прикрепва към съвместимите LG телевизори, може да се използва за монтирането на системата на стена или на стойка, на подходяща височина или локация, така че да се осигури най-доброто аудио изживяване за потребителите. Благодарение на тази скоба, пространството се запазва чисто и подредено, без кабели и излишни дупки в стената.

Благодарение на Triple Sound Technology от LG, която използва първите в света Triple Up-Firing говорители, саундбар системите за 2023 осигуряват прецизно и ясно възпроизвеждане на звука за перфектното домашно кино. Новата за тази година Triple Level Spatial Sound Technology използва анализ на каналите, извършван от HRTF базиран 3D двигател, за да добави виртуален среден слой. Резултатът е невероятно реалистичен звук с убедително усещане за пространство, което поставя слушателите в центъра на впечатляващо аудио пространство.

Потребителите ще имат възможността да чуят каква е разликата при използването на LG Triple Sound Optimizer – функция, която подобрява работата на саундбара – за да се насладят на усъвършенстван звук чрез Smart Up-mixer, който преобразува двуканалното аудио във впечатляващ, многоканален съраунд. За да адаптира звука към пространството на потребителя, подобреният AI Room Calibration от LG го анализира, а след това попълва получената информация към настройките на саундбара, за да осигури по-добра прецизност в нискочестотния диапазон. Освен това, той разделя честотите на предния канал, за да подобри цялостния баланс, чистотата на вокалните изпълнения, филмовите диалози и точността на звуковата картина.

Нещо повече, новите модели инкорпорират усъвършенстваната AI Sound Pro  функция на LG. Обещавайки впечатляващ звук за всяко съдържание, независимо дали става въпрос за филми, спортни събития, игри или музика, AI Sound Pro анализира аудио сигнала и автоматично включва най-подходящите настройки.

Задоволявайки различните нужди на днешните потребители спрямо забавленията у дома, новите саундбар системи на LG са съвместими с широк набор от услуги, устройства и функции за свързване. Потребителите могат да се насладят на възпроизвеждане на зашеметяващ звук без загуба на качеството, докато слушат любимите си артисти и мелодии от стриминг услуги като Tidal Connect.

Като примиум звуково решение за всички, които искат да качат нивото на своето гейминг изживяване, последните саундбар модели на LG поддържат VRR, за да намалят накъсването на екрана, както и ALLM, който елиминира лагването, като в същото време позволява 4K/120Hz преминаване.

Един от нови LG саундбар модели, който ще бъде изложен на CES 2023, SE6, има компактна  форма, идеална за малки пространства и изискан, модерен дизайн, който се вписва във всеки интериорен стил. Въпреки че е от най-малките решения сред тазгодишната линия, моделът има четири пасивни радиатора, които спомагат за отличния звук с мощен бас. SE6 поддържа и Dolby Atmos за кинематично аудио, с което всяко съдържание оживява.

Новите LG саундбар системи4 ще бъдат представени повреме на CES 2023 от 5 до 8 януари, на щанда на LG (#15501, Central Hall, Las Vegas Convention Center). Следете всички вълнуващи предложения от LG повреме на изложението, като последвате #LGCES2023 в социалните мрежи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.