• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Избираме 46-ото Народно събрание

Избираме 46-ото Народно събрание

/КРОСС/ Днес се произвеждат изборите за 46-то Народно събрание. Те бяха насрочени с указ номер 130 на президента, публикуван в Държавен вестник на 12 май, след като 45-ят парламент не можа да състави правителство и се наложи президентът да го разпусне и да назначи служебно правителство.

Така кабинетът на Бойко Борисов постави своебразен рекорд, като успя да управлява във времето на два поредни парламента.
В изборите за парламент ще участват 23 формации от отделни партии или коалиции, които ще търсят подкрепата на 6 711 048 души с право на глас по предварителни данни на ГД ГРАО към МРРБ.

В секциите с над 300 души ще се гласува само с машини, а в по-малките секции само с хартиени бюлетини. Машини за гласуване няма да се ползват при гласуване с подвижна избирателна кутия, в избирателни секции в лечебни заведения, домове за стари хора и други специализирани институции за предоставяне на социални услуги, в избирателни секции на плавателни съдове под българско знаме. За първи път с машини ще може да се гласува и в избирателни секции извън страната, но само в секции с очакван по-голям брой избиратели. В началото на юли ЦИК направи проверка на машинното гласуване в 32 секции от втория тур на местните избори, произведени малко по-рано. Проверката установи, че всички резултати от машинното гласуване се припокриват с контролните разписки. Хеш кодът на машините за гласуване е от 64 знака и на теория има възможност де бъде налучкан, но вероятността е много малка. Засега няма разкрита измама с машинно гласуване, за разлика от хилядите случаи на измама при хартиените бюлетини, обявиха от ЦИК след тази проверка.
В България с машини ще се гласува в 9401 секции, като в 1115 от тях ще се гласува с две машини. Критерият е - гласували повече от 425 избиратели на изборите на 4 април в тези секции, посочиха от ЦИК. В чужбина с машини ще се гласува в 273 секции с 421 устройства, т. е. в 148 секции ще има по две машини.
Всеки избирател може да направи справка за номера и адреса на избирателната си секция на интернет страницата на ГД ГРАО към МРРБ преди да се отправи към урните.
Централната избирателна комисия определи и реда за образуване на секции за гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина или изолация съгласно Закона за здравето. Решението пряко се отнася за хората, които са под карантина заради пандемията с коронавирус.

С промяна на Изборния кодекс от първи май тази година съгласно чл. 36. (1), избирател, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места, може да поиска да бъде вписан в избирателния списък по настоящ адрес, но не по-късно от 14 дни преди изборния ден.
Според регистрите на ЦИК за наблюдатели в изборите са регистрирани шест чуждестранни организации, чиито представители или посочени от тях лица са регистрирани като наблюдатели. Наблюдатели са регистрирали и 30 български неправителствени организации. Четири политически сили изпращат застъпници за наблюдение на изборите извън страната. Пет социологически агенции ще правят проучвания в изборния ден.

Към всички РИК е пратено писмо от ЦИК с допълнителни указания за организацията на изборния ден. С тях се указва на СИК да разпечата от машината криптографски идентификатор, в който има т. нар. "хеш код". Този код трябва да съвпада се предоставения по-рано от ЦИК.

При проблем с машините за гласуване, СИК уведомява незабавно РИК и ЦИК. Само ЦИК ще решава дали ще се прекратява машинното гласуване в такава секция.

ЦИК е дала указания и за дезинфекцията в изборните помещения - тя ще се прави без прекъсване на изборния процес, успоредно с процеса на гласуване.

ЦИК разреши и видеозаснемане и видеоизлъчване в реално време в изборното помещение на избирателна секция след края на изборния ден при обявяване на гласуването за приключило. Видеозаснемането обхваща: действията на секционната избирателна комисия при установяване на резултатите от гласуването; процеса на броене на хартиени бюлетини - в избирателни секции, в които е гласувано с хартиени бюлетини; процеса на съставяне и попълване на секционния протокол с резултатите от гласуването в избирателната секция.

Видеозаснемане и излъчване в реално време може да обхваща и процеса на предаване, приемане и проверка на протоколите на секционните избирателни комисии и прехвърляне на данните от записващото техническо устройство в районната избирателна комисия и се осъществява така, че да не се затруднява работата на изборната администрация. Не се допуска заснемане на избирателни списъци.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена- Анихилатор на свoдници-кръволоци-kанибали: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гнусен мaнгaл-сводник по Арнаутски: https://uni.su/SJ4BIa ☞Гнусен мангaл-сводник по Горянски: https://uni.su/6pVmhu ☞Гнусен мангaл-сводник по Прабългарски: https://uni.su/jKCsH7 ☞Гнусни мангaли-сводници по Хайдушки: https://uni.su/ELaYgo ☞Гнусни мангaли-сводници по Офицерски: https://uni.su/Z3brCi ☞Гнусна, долна, подла сводничка по Воеводски: https://uni.su/5y1JwX ☞КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. ☞Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! ☞В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ☞ФАКТ. ♥България на БЪЛГАРИТЕ: https://uni.su/DMWPKa ☞Казах

11.07.2021 17:01:32

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Кой и защо извърши сатанинските ритуали в Корнуъл по време на срещата на Г7, и какво означава това за света и народа ни. Ето анализ направен от един българин който мисли и разсъждава по-различно от зомбираното от милиционеро-комунистите овче стадо, заслужава си да го изгледате: https://is.gd/HhiEGL

11.07.2021 17:00:54

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена- Анихилатор на свoдници-кръволоци-kанибали: https://uni.su/IhOgp8 Индиец=пакистанец=циганин.: https://is.gd/G4Jk6J Във Виена индийците, пакистанците като и всички останали, български, сръбски и румънски цигани, се занимават главно с тарговия на жени и деца, кражби и разпространение на дрога. Хиляди момичета са затворени в цигански апартаменти, дрогирани, бити, имъчвани и принудени да проституират за господарите си.: https://is.gd/JTKpUo Особенното при индийците е, че те третират даже сестрите си като робини и с дрогиране, бой и средновековни изтезания, ги принуждават да проституират.: https://is.gd/AHtwP6 Българските, сръбските и румънските цигани ибът дъщерите си още от 6 годишни, а като станат на девет вече ги карат във Виена да крадат, и ако не донесат вечерта поне 350 евро, ги принуждават да се ибът с клиенти за пари, за да си доработят.: https://uni.su/aYmAXv

11.07.2021 16:59:07

Ташаки Куросава

Нашенската проститутка на сводника Ахмед във Виена, работи и през деня. Ако не заработи достатъно следва кютек.: https://is.gd/j3Ae3i

11.07.2021 16:51:42

Маг Ани и вълшебната катерица Беатрис

Пейзаж от среднощна Виена. Датата е 8.7.2021, малко преди 4 часа сутрента. Мястото е Feuerbachstraße 1020 Wien. Нощната тишина на спяща Виена е нарушена от син лек автомобил комби с шибидах и виенска регистрация, който бавно обикаля по улиците и накрая паркира небрежно в близост до входа на училището. От автомобила слезе закръклен бял около 30 годишен мъж, вероятно румънец или сърбин, по тениска, къси гащи и джапанки, затвори вратата на автомолила без да я заключва и се отправи към паркинга за велосипеди на Илгплац. След като там не намери това което търсеше, се насочи към паркинга за велосипеди срещу входа на училището. Яно велосипедът паркиран в самото начало на паркинга беше подходящ. Мъжът се огледа и след като се увери, че наоколо няма никой, се захвана за работа. Първо демонтира седалката на велосипеда, после изпусна въздуха на предната гума, и демонтира предното колело. След това крадецът изпусна въздуха на задната гума и се зае с демонтажа, но забеляза, че е наблюдаван, задоволи се с предното колело и седалката, качи се набързо в колата и отпраши нанякъде.: https://uni.su/zdvPQJ Хора, заключвайте и каплите на велосипедите си, защото в два часа през ноща крадците във Виена излизат на работа.

11.07.2021 16:51:17

Крисия до Змей Горянин

На практика една робиня във Виена няма почти никакъв шанс да избяга от сводниците, паспорта и е отнет, ако все пак се добере до полицията или до посолството, ще бъде върната обратно на сводниците, а около борделите на всеки ъгъл клечат кучета-мангали които дебнат за бегълки.: https://uni.su/xJV9zQ

11.07.2021 16:50:39

Крисия до Змей Горянин

Много от полицаите във Виена работят за сводниците и когато някоя робиня позвъни до полицията за помощ, вместо да пратят полицаи на адреса за да я освободят, те съобщават на сводниците, че едикоя си робиня е искала да избяга. Понякога момичето се отърва само с жестоки мъчения и бой, но в много случай опита за бягство се наказва със смърт чрез мъчения пред останалите робини, за да знаят какво ги очаква ако се опитат да бягат.: https://uni.su/V3hK1H

11.07.2021 16:50:16

Крисия до Граф Калиостро

Във Виена, мангалите преследват и отвличат момичета посред бял ден на 20 метра от полициата, но австрейските полицаи се правят, че не виждат и не чуват: https://uni.su/rDsx30

11.07.2021 16:49:45

Крисия до Гюлчен

Във Виена всичко е разделено от различните мафии на зони, а момичета се отвличат от улицата от мангалите ислямисти посред бял ден: https://uni.su/W3Bp0G

11.07.2021 16:49:17

Гюлчен до Граф Калиостро

Така е, но сводници-депутати има от всички партии, а в ДПС не само всички депутати, но и жените им и синовете им са сводници и държат робини на запад.: https://uni.su/4jFh3o

11.07.2021 16:48:39

Граф Калиостро до Гюлчен

Много сводници размахват и депутатски карти, защото всъщност са депутати. Почти всички депутати от ДПС са сводници и притежават на запад бордели с робини: https://uni.su/fq4SwZ

11.07.2021 16:48:03

Гюлчен до Граф Калиостро

Сега сводниците, трафикантите на човешка плът, трафикантите на наркотици, рекетьорите и бандитите са в БОП. Всички сводници-мангали размахват бопажийски карти.: https://tinyurl.com/tj67c2yp

11.07.2021 16:47:24

Граф Калиостро до Юлиана

По Живково време вагоните с кокаин преминаващи през България се охраняваха от ВКР, а красивите момичета от бедните семейства се отвлечаха от службите и се обявяваха за безследно изчезнали, а всъщнос им сменяха имената и ги пращаха в някой от борделите на ДС на запад: https://uni.su/igduKP

11.07.2021 16:46:59

Граф Калиостро до Юлиана

Факт. Властта се сменя, но каналите за наркотици и бели робини са си същите още от времето на правешкия циганин Тодор Замфиркьов: https://uni.su/5bZaGx

11.07.2021 16:46:25

Юлиана до Граф Калиостро

Бизнесът с женска плът в Концлагер-България е ДЪРЖАВЕН БИЗНЕС и то най-доходоносният! Оръжие, наркотици, еврофондове, крадени автомобили, проституция, всичко това е под опеката и контола на властта в мафиотска България! Който и да дойде на власт, наследява същите канали и само сменя бушоните! Закривай!: https://uni.su/sKahbj

11.07.2021 16:45:51

Граф Калиостро до Змей Горянин

Най-шокиращото е, че много от момичетата-робини са продадени на сводниците-робовладелци от собствените им родители: https://uni.su/Bf3RKp

11.07.2021 16:45:21

Граф Калиостро до Змея Горянин

Факт. Във Виена, туркоговорящи и румънскоговорящи мангали, македонски, албански и босненски цигани с български паспорти, държат хиляди жени в робство и ги принуждават да проституират, която се опита да избяга, се наказва със смърт по особенно жесток начин: https://uni.su/kmGelV

11.07.2021 16:44:57

Баба Гертруда до Змея

Факт. Във Виена, цигански банди държат в робство хиляди отвлечени деца, принуждават ги да крадат и да проституират: https://uni.su/6wlMe8

11.07.2021 16:44:09

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена- Анихилатор на свoдници-кръволоци-kанибали: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гнусен мaнгaл-сводник по Арнаутски: https://uni.su/SJ4BIa ☞Гнусен мангaл-сводник по Горянски: https://uni.su/6pVmhu ☞Гнусен мангaл-сводник по Прабългарски: https://uni.su/jKCsH7 ☞Гнусни мангaли-сводници по Хайдушки: https://uni.su/ELaYgo ☞Гнусни мангaли-сводници по Офицерски: https://uni.su/Z3brCi ☞Гнусна, долна, подла сводничка по Воеводски: https://uni.su/5y1JwX ☞КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. ☞Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! ☞В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ☞ФАКТ. ♥България на БЪЛГАРИТЕ: https://uni.su/DMWPKa ☞Казах

11.07.2021 16:43:30

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞Да припомня на самозабравилите се феодали-българoубийци, доносниците Гоце фон Кенеф, доносник Буда, доносник Сава, местните дерибеи-робовладелци и милиционерите-мародери, че скоро ще има видов ден, полеви съд, бесилки, картечници, трапове и булдозери, ЩЕ! Няма да ви се размине нито за откраднатите милиарди, нито за погубените милиони човешки животи: https://is.gd/gRWOe5 ☞Президентът на Хаити Жовенел Мойс беше убит в дома му в столицата Порт-о-Пренс.: https://is.gd/Lelz69 ☞Водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ☞Бeлeзници и КАТОРГА за всички БЪЛГАРOУБИЙЦИ: https://uni.su/2YRge8 ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ✞Амин✞ ☞Казах.

11.07.2021 16:42:37

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

На ДАНС им нареждат от ЦРУ=КГБ=МИ5=МИ 6=дъщерни фирми на МОСАД! Който не е разбрал, че се върви към тотален концентрационен лагер, спи дьлбоко и хал хабер си няма за аджендата НОВОС ОРДОС СЕКЛОРУМ = ордо аб кео! Лъжа и робство царуват на този свят! Бизнесът с човешка плът e държавен бизнес! Най-доходоностният! Светът се управлява от педофили, трафиканти и търговци на човешка плът! Полицията, прокуратурата и съдът са просто слугинаж на горепосочените. Законите са написани за робите, а за робовладелците посочени по-горе, те не важат. ДС-милиционерите, които дефакто управляват закулисно България, изнасят и разфасоват за трупни донори или за робини-проститутки българските деца, със закрилата на държавата и службите. Рак за шейтана Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞

11.07.2021 16:42:05

Архангел Азраел

Рак за манипулатора-лъжец проповядващ задължителна ваксинация и носене на маски Хинков-гадината и целият му род до девето коляно. Трижди анатема. Амин.

11.07.2021 16:41:37

Веси от отвъдното: https://is.gd/jqn486

Близки на загиналата Ипек във Велико Търново, подозират 40 годишен мъж за убийството й. От снимките на линка се вижда, че убитата Ипак е от богат цигански род, вероятно от кастата на сводниците, което означава, че става дума за разчистване на сметки мужду цигани-сводници, много вероятно да е била отвлечена от бопажиските копелдаци, които предварително са и изкарали задграничен паспорт, без знанието на родителите: https://uni.su/D8iO7m

11.07.2021 16:41:05

Духът на Вероника: https://is.gd/O4Ve7D

Сводника Йоско от Горна Оряховица, който уби студентката Вероника Здравкова от Никопол: https://uni.su/T9fnHS и беше прикрит от ушевите копелета, мафиозката прокуратура и мафиозки съд, е убил и 15 годишната Ипек. Тя е разбрала, че ще е правят проститутка във Виена, гепила е паспорта си, казала е, че трябва да отиде да пикае, и го е накъсала, за да немогат да я прекарат през границата.: https://uni.su/IhOgp8 Такова нещо се наказва от сводниците със смърт. Няма значение, че е циганка.Убито е младо момиче от сводническата мафия: https://uni.su/4Y3wXM Ушевите копелета са в комбина сас сводниците: https://uni.su/ufB4Ix Сводниците командват службите: https://uni.su/C0zn5J Сводниците са недосегаеми в БГ: https://uni.su/lgDZKU

11.07.2021 16:40:32

❤Червена шапчица АРМАТКА до Таню от Кирчана

Факт. 12 години ГРОБ биеха, изнасилваха и убиваха.: https://uni.su/uBPfDs Къщата на дъщерята на Боко-канибала в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара.: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 Кратък списък на собствеността на БМБ: https://uni.su/GuDa1H На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Боко-българоубиеца, Пееф и кучето им за мокри поръчки Гешефтаров, подготвяли убийството на американски сенатори: https://uni.su/aYncWv Канибалите на ГЕРБ: https://uni.su/5cCaVJ Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞

11.07.2021 16:40:06

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 ☞СЗО е творение на Дявола и има за цел превръщането на планетата Земя, в огромен концлагер. ☞По света се строят изолатори, забраняват се основните човешки права, масово денонощно следене, задължителна ваксинация: https://uni.su/XEGgDL ☞Маски долу и куршум за всеки който призовава към задължетелно ваксиниране и задължително носене на маски, КУРШУМ!: https://uni.su/VGhcDZ ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Проекта ГЕРБ е създаден от генните инженери на Държавна сигурност.: https://uni.su/besiKN ☞Много пари се наляха в него с единствената цел да излъжат ЕС да отпусне пари, за да могат милиционерите-българоубийци да продължават да крадат: https://uni.su/nwxCQt ☞Валентин Златев е подставено лице на хазарското лоби в Русия.: https://uni.su/8O74U0 ☞От 77 години българският народ е под милиционерско иго: https://uni.su/ponGPj ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞Милиционери-българоубийци, защо заблуждавате народа, в света няма нито един умрял от коронавирус!: https://uni.su/G6csAY ☞Робе вдигни глава и грабвай оръжието, милиционерската хунта ежедневно избива българи, днес привикали и утрепали съседа ти в милицията, утре може да привикат теб, защото някой милиционер си е харесал гаража ти, или апартамента ти, или жена ти. ☞След задържане „за справка“, душене с плик и ритници в главата в сградата на СДВР: https://uni.su/cRQ6I0 ☞Психотронни оръжия държат българина в покорно робство: https://uni.su/XsUdqR ☞Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.: https://uni.su/DVsLIZ ☞COVID-19 е проект на Световната банда: https://uni.su/2XVOUG ☞Операция COVID-19 се провежда по Таблицата с 8-те Метода за дресировка и подчинение на А. Байдърман: https://uni.su/XEGgDL ☞Долу Боко-българоубиеца и цигано-милиционерската хунта ГЕРБ!: https://uni.su/19Jhqi ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Който гласува за когото и да било, гласува за статуквото.: https://uni.su/2bjAqk ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

11.07.2021 16:39:32

Маг Ани

Циреи на ГЪЗЪ и язва на езика да му излезе на всеки който насажда ЛЪЖЕПАНДЕМИЯ, задължително носене на маски и задъжително ваксиниране със създадената от сатаната ваксина, съдържаща луцеферин. Поздрави от робините във Виена: https://uni.su/Sfbro0 АМИН.

11.07.2021 16:38:47

Кристина-хотел Принцес

КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ФАКТ.

11.07.2021 16:38:03

Шмайзер

Консултативен съвет по ваксинация=БАНДА българомразци и БЪЛГАРОУБИЙЦИ!: https://uni.su/438YTO Целия консултативен съвет по ваксинация, проповядващ задължително ваксиниране, до крак в трапа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX Амин.

11.07.2021 16:37:30

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞БОЙКОТ НА ЛЪЖЕИЗБОРИТЕ! ☞ДОЛУ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ХУНТА-БЪЛГАРОУБИЙЦИ! ☞Гласуването за престъпници е престъпление! ☞Всеки гласувал за тая система на милиционеро-цигaнски и антибългарски геноцид е биологичен отпадък! ☞Негласуването е смела гражданска позиция която казва, НЕ ВИ ХАРЕСВАМ, НЕ ВИ ВЯРВАМ, НЕ ВИ ПРИПОЗНАВАМ И НЕ ИСКАМ ВИЕ ГНУСНИ ПРЕСТЪПНИЦИ-БЪЛГАРОУБИЙЦИ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТЕ! ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks

11.07.2021 16:36:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.