• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Пускат големите обекти с ремонти за 15 септември

Пускат големите обекти с ремонти за 15 септември

/КРОСС/ Всички големи строителни обекти, по които правим ремонти тази година ще са пуснати за 15 септември, ще останат обектите, които строим и изграждаме Южната дъга и съответно „Тодор Каблешков”. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова.

Кметицата провери изграждането на последния участък от бул. “Монтевидео” в ж.к.“Овча купел“. Булевардът се реконструира от ул. „Акад. Константин Пашев“ до ул. „763“.

Най-важната задача в последните дни е да бъде пуснато за 15 септември движението по големите обекти, по които се работеше през този строителен сезон, съобщи Фандъкова.

„Един от тях е бул. „Монтевидео“, тук дейностите приключват. Имам увереност, че рано сутринта или по-скоро през нощта срещу 15 септември движението ще бъде пуснато и ще останат дейностите само по тротоарите”, посочи кметът.

Тя припомни, че са пуснали и движението по бул. „България“. Също в нощта срещу 15 септември ще се пусне и движението по бул. „Асен Йорданов”. „По този начин всички големи строителни обекти, по които правим ремонти тази година ще са пуснати за 15 септември, ще останат обектите, които строим и изграждаме Южната дъга и съответно „Тодор Каблешков” – това са местата където ще има затруднение”, обясни кметът.

Тя допълни, че също така по настояване на районния кмет на Слатина, ще започне следваща събота и неделя участък от ул. „Николай Коперник“. „Той пое ангажимента да направим такава организация, че да може да не се пречи чувствително на трафика”, каза още Фандъкова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Усмихната курва на корупцията - Фандъкова

Бойко Борисов и партийната върхушка в ГЕРБ са в състояние на паника. Причината е, че цели структури на партията напускат. Положението е направо трагично. Затова лидерът Борисов се втурва да пътува из страната, за да спасява каквото е останало от местните организации. Това съобщиха напуснали членове на управляващата политическа сила.Сериозен разнобой има и в партиите от коалицията. Международният отзвук за протестите в България, настояванията за оставка на Борисов и главния прокурор Иван Гешев и обявения граждански поход срещу мафията и корупцията в управляващите кръгове, допълнително разклаща ситуацията с кабинета. Положението е по-зле дори от това, което се коментира в средите на протестиращите. Управляващите досега успявали да прикрият някои истини за съотношението на силите власт – опозиция, но има проучвания за вътрешно ползване, които говорят за истинска катастрофа. Оттам и големият страх, че ако се стигне до предсрочни избори и те се проведат честно и по правилата, ще лъсне грандиозния провал на налагания през последните няколко години модел.

14.09.2020 01:59:59

Анонимен

Беше казано, че Южната дъга на околовръстното ще е готова за началото на октомври, а сега и не знаят докога ще я отложат за пролетта, или есента на следващата година. Какво се случва е дълбока тайна. Далаверите не трябва да се излагат на показ.

13.09.2020 16:19:54

Николай Ризов

АЛО,ПРОКУРОРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! ДОКОГА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ ЩЕ КРАДЕ ПАРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ! 12.09.2020 „Wer die Wahrheit nicht weiß, der ist bloß ein Dummkopf. Aber wer sie weiß und sie eine Lüge nennt, der ist ein Verbrecher.“ (Bertolt Brecht) „Който не знае истината,е просто глупак.Но който я знае и я нарича лъжа,е престъпник.“ (Бертолт Брехт) Аз питам- и ще продължавам да питам- докато получа смислен отговор! Какъвто не получих досега- години вече- на моето открито писмо до канцлера Меркел! https://svobodnoslovo.eu/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0…/ Ало,прокурорите на Европейския съюз! Докога ще търпите- европейските пари- данъците на европейските данъкоплатци- включително в момента тези на моя милост в Германия- по височайшето нареждане и престъпното благоразположение на европейските чиновници в Брюксел- и главно на европейските политици- да бъдат „усвоявани по европейски проекти“- тоест присвоявани от БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ- в лицето на Бойко Борисов- и присъдружните криминални и политически проститутки! Лицето Бойко Борисов- премиер на Република България от 11 години- лице,произлязло от криминалния ъндърграунд- и замесено в безброй престъпления! Става въпрос за парите на европейските данъкоплатци, господа европейски прокурори- които потъват в бездънните джобове на българската Мафия! Повтарям- с любезното съдействие на европейските политици през всичките тия години- легитимирали въпросния МАФИОТ- да краде и безчинства нагло и безскрупулно- погазвайки всички свещени принципи на Европейския съюз: върховенство на закона,разделение на властите, свобода на словото и медиите, свобода на стопанската инициатива,равенство пред законите…! Аз не съм съгласен с това- и няма да престана да питам- и да крещя до Бога! Докато получа/получим справедливо възмездие!

13.09.2020 16:08:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.