• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна

Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна

/КРОСС/ Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на ДПС и заместник-председател на Народното събрание Йордан Цонев за излязлата публикация в немското издание "Ди-Велт".

Той смята, че публикацията и скандалът с оръжието за Украйна е кризисен пиар на Продължаваме промяната.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Украинците се молят за Т72.

21.01.2023 08:19:11

Анонимен

Духай бе, русофоба. Колко пъти да ти се повтаря. Лапай и духай. Като стана дума за танковете, Леопардите имат в екипажа си зареждач, това е още един член на екипажа, а каква им е бронята си пролича в Сирия. Сирийци и кюрди запалиха 19 танка за един ден. Не знам как ще се представят Абрамс, ама имама чувството, че краварите се страхуват да ги пуснат срещу руснаците, че после могат да им се смеят и да не продадат нито един. Е, като изключим васалите им. Те ще си напазаруват каквото им предложат. Чувал съм, че някой дори плащат авансово за некви самолети. По въпроса за спасението на Украйна-забрави. Такава държава вече няма и нищо не може да я реанимира. Що ли се хабя, духай.

20.01.2023 15:16:33

Анонимен

Скапано оръжие в тази мръсна война имат само азиатопитеците, железа от времето на съюза, безаналогови, високо точни оръжия с отклонения от целта над 800м, както ги наричат на фронта “аналоговнет”. Танкове деривати на Т72 на които екипажа стои върху снарядите…А Украйна ще бъде спасена, но любимата на родните русороби няма да има кой да спаси. Глупака Путин просто ускори разпада на последната империя… Китайците само се облизват в ъгъла…

20.01.2023 13:41:54

Анонимен

Подлият Запад, след като реши да даде танкове на Украйна, предприе действия да отклони вниманието от себе си и да настрои Русия и русофилите срещу България с публикации с твърдения, че сме основни помощници. Става в период когато на обикновените хора става все по-ясно докъде води агресивната, дори расова политика спрямо Русия, които последствия те чувстват и директно върху гърба си.

20.01.2023 13:37:17

Анонимен

Не знаех, че някой, който и да било я е спасил. Европа им дава скапано оръжи, понеже друго няма. Щатите и те дават нещо, колкото да имат очи да искат укрите да ходят и да мрат на фронта. Никой и нищо не може да спаси укрите, понеже руснаците ще ги използват за пример, до какво води активната, устата и въоръжена русофобия. Истината е че ЕС и щатите затриха Усрайна. Това което става е на съвестта на Лайен, Столтенберг и Байдън. Е и останалите безхарактерни малоумници от ЕС помагат, кой с каквото може, укрите да изчезнат, не само като държава, а и като население. Господ им съдия.

20.01.2023 11:55:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.