• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Бойко Борисов: Днес е исторически ден за Европа

Бойко Борисов: Днес е исторически ден за Европа

/КРОСС/ И лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира отново темата Северна Македония и френското предложение за спора със Скопие.

"Днес е исторически ден, истински исторически ден за Европа и света, защото има възможност Украйна, Молдова, Република Северна Македония и Грузия, с различен статут, но съюзът да стане много по-силен. Аз проведох много разговори тези дни. Знаете, че ние сме убедени европейци и знаем, че това е най-правилното. От сутринта пак слушахме обяснение на министър-председателя, че това днес не може да се случи. Обвинения кой страхлив, кой смел. Приемам, че ние сме страхливите, той е смелият, той е героят. Нека влязат те в парламента, нека дадат те предложението, нека изцяло успехът да е техен. Нека ми стоят пред къщата на мене, да ме наричат предател. Но ние знаем като партия, че това е най-доброто за България, за съседите, за Република Северна Македония и трябва да се възползваме от френското председателство и да го направим днес. Умолявам ги - спрете да изричате квалификации - вие сте смелите, вие сте готините, вкарайте го в зала. Вие ще оберете аплодисментите на целия ЕС. Аз да имах такава опозиция, щях да карам сигурно 50 години премиерство.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

..........

24.06.2022 17:37:50

Анонимен

Да, исторически е - ден на националните предатели.

24.06.2022 17:06:06

Aferist

ПП, ГЕРБ, ДПС И ДБ – ПРЕДАТЕЛСКИ ПРИЕХА ПАДАНЕ НА ВЕТОТО ЗА МАКЕДОНИЯ! ПП, ГЕРБ, ДПС И ДА БЪЛГАРИЯ – в единен строй предадоха националните интереси, облизаха задника на Макрон, респективно на САЩ, и дадоха „зелена светина“ на приемането на Македония в ЕС. В цялата ни българска история този народ е зебележителен със своите предатели и гъзолизци. И днес нищо не се е променило. България е колония на САЩ и на всички нива се управявлява от Хаджипенчовци – от президента навсякъде надолу. Долна история. Лайняна история. Предател до предателя, продажник до продажника. ПростотоКиро изпълни онова заради което бе сложен от Радев и Херо Мустафа да управлява – да пусне Македония и да открадне де каквото можа. Аре, рая, до следващото раздаване на идиоти.

24.06.2022 14:03:51

Анонимен

Начинът по-който реагираха от страна на политиците и управниците в РСМ на френското предложение за уреждане на спора с България е показател, че те не са имали никакво намерение да приемат каквото и да е от договора с България. Албанският премиер вместо да търси вина в РСМ отправи обидни реплики към България. Значи албанците, които имат много по-малка съвместна история с Македония, могат да бъдат вписани с нейната конституция, а българите не. Видно Албания и РСМ са заедно против България по историческите въпроси и не трябва да се отделят в преговорния процес за членство в ЕС.

24.06.2022 00:18:35

Анонимен

Опитваш се да яхнеш проблема с Македония.По този начин в историята ще останеш не само като най-крадливия премиер, но и като национален предател.

23.06.2022 19:48:08

Анонимен

Къде се буташ сред европейците, дето докара България до ниво най-ниско в Европа и ако не се водим формално членка на ЕС ще ни причислят към страните от третия свят.

23.06.2022 16:40:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.