• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

V+O Group отваря нов офис в Северна Македония и разширява присъствието си в Югоизточна Европа

V+O Group отваря нов офис в Северна Македония и разширява присъствието си в Югоизточна Европа

Компанията в Северна Македония е дъщерно дружество на V+O Comminication България

/КРОСС/ V+O Comminication България откри свое подразделение в Скопие в началото на септември 2021 г., за да предоставя стратегически комуникационни услуги за своите български и международни клиенти в Северна Македония.
V+O Северна Македония започва своята дейност с работа по комуникационни и маркетингови програми за Sony и Hellenic Petroleum и нейния местен бранд OKTA.
"Откриването на офис в Северна Македония ни дава възможност да обслужваме нашите клиенти, които управляват от България пазари от региона. Въпреки големите културни и езикови прилики, всеки пазар има своите специфики. Задълбочените познавания на нашите колеги в Скопие за локалния пазар ще допринесат много при адекватно адаптирането на комуникационните стратегии на нашите клиенти ", каза Светлана Савова, генерален мениджър във V+O Communication България.
V+O Северна Македония ще предоставя стратегически комуникационни и консултантски услуги за глобални и местни компании, марки и организации, опериращи на македонския пазар. Портфолиото от услуги ще включва стратегическо планиране, връзки с медиите, връзки с институциите, събитиен мениджмънт, управление на кризисни ситуации, дигитални комуникации и др.
Офисът ще се ръководи от Адела Джорджьоска. Адела разполага със сериозен професионален опит от работата си в PR агенции в Лондон и Страсбург и в Министерството на външните работи на Република Северна Македония като комуникационен консултант.
Към момента, V+O Group присъства в 6 държави с близо 150 служители, които работят за повече от 190 клиенти и разработват комуникационни стратегии и програми за над 60 милиона потребители.
„Откриването на офиса ни в Северна Македония идва в момент, наситен с предизвикателства и възможности. Комбинацията от сериозни местни таланти с доказан професионализъм и мащаба на нашата група в региона ще бъде сериозно предимство за настоящите ни и бъдещи клиенти. Истински сме обнадеждени и мотивирани от това, което предстои ", заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на V+O Group, Янис Олимпиос.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.