• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Русия: Офанзивата в Северодонецк е успешна

Русия: Офанзивата в Северодонецк е успешна
Атакуван е бил и команден център на украинската армия в Днепропетровска област, като са нанесени сериозни щети

/КРОСС/  Руската офанзива срещу Северодонецк в Източна Украйна продължава успешно, заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

Руските части са установили контрол над близкото селище Метьолкине. Атакуван е бил и команден център на украинската армия в Днепропетровска област, като са нанесени сериозни щети.

Ракетни удари са нанесени срещу завод за ремонт на танкове в Харков. Обстановката в този район също се усложнява. От украинска страна се съобщава за ракетни атаки и в Одеска област, предаде БНР.

Войната на Русия в Украйна може да трае години, прогнозира генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Той призова да не намалява подкрепата за Киев, независимо от размера на разходите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Показаната на фотото забила се ракета е прекрасна метафора как ще се забие в задниците на някои в Украйна.

20.06.2022 10:58:06

Анонимен

Долният коментар е мерило за идиотизма на стандартния русофоб. От това, че ще викаш на бялото черно, то няма да почернее. Ама те укрите са свикнали с тоталната лъжа. Те и досега вярват, че побеждават и не знаят истината понеже всяка възможност за информираност е пресечена, а Арестович отдавна е надминал Гьобелс и сам си признав, че през цялото време лъже, понеже на лъжата се крепяло обществото. То, ако питаш русофобите и Азовстал още я отбраняват храбрите азовски националисти, гордите украински герои. Трудни времена за русофобите.

19.06.2022 19:23:37

Анонимен

Азиатопитеците един месец не могат да превземат Северодонецк, тъпанарите не са мръднали и на йота от времето на ВСВ. Вековната негативна селекция е довела руския народ до небивала низост, сякаш еволюцията е спряла за него.

19.06.2022 18:30:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.