• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Румен Радев: Не трябва да се допуска водоснабдяването да се превърне в системен проблем на България

Румен Радев: Не трябва да се допуска водоснабдяването да се превърне в системен проблем на България

/КРОСС/ Севлиево е на ограничителен режим на водата, а от три месеца снабдяването с вода на редица населени места в общината се осъществява чрез водоноски. За това сигнализираха на среща днес с държавния глава Румен Радев представители на Сдружение „Граждани за Севлиево". На срещата на „Дондуков" 2, която се проведе по молба на неправителствената организация, беше изразено безпокойство от дългогодишното бездействие на отговорните институции, които многократно са били сезирани за проблема.

Според представителите на сдружението единствените отговори на предприетите досега инициативи - гражданска подписка от 10 000 души, апели, мирни протести и публикации в местната преса, са неизпълнени обещания и призив гражданите също да търсят възможности за справяне с проблема.

Има реална опасност водоснабдяването да се превърне от инцидентен в системен проблем за страната ни и случилото се с Перник да се повтори не само в Севлиево, а и в Добрич, Шумен и в градовете и селата по Черноморието, заяви президентът. Румен Радев се ангажира президентската институция да остане ангажирана с този въпрос. По думите на президента огромните средства, които се заделят за управлението на водите, следва да водят и до очакваните от обществото резултати.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Фрог

Вижте клиповете, които вече се разпространяват в цял свят, разкриващи бруталните днешни действия срещу беззащитните майки и едно от техните деца от охраната на НС по личното разпореждане на Цвета Караянчева, известна повече като ТКП. Моля да се има предвид, че кадрите са силно травмиращи: https://www.frognews.bg/novini/klipove-razkrivat-brutalnata-agresiia-sreshtu-maikite-ohranata-video.html

17.09.2020 00:27:02

Анонимен

Днес следобяд станахме свидетели за пореден път на истинското фашистко лице на властта у нас. Бяха погазени всички човешки норми в новата сграда на парламента – бившият партиен дом завзет от ГЕРБ и Патриотарите+ДПС и Воля защото е като непревземаема крепост, където потърсиха правата си майките на децата с увреждания, искайки писмено оставката на ББ. Това, което се случи днес в НС с жестоките насилия над майките с деца и самите инвалиди в последната си част – тяхното изхвърляне от парламента от НСО може да обърне обаче част от протеста срещу президента ако той още утре не уволни новоназначения от него нов шеф на НСО и всички участници в това престъпление срещу българския народ. Очевадно е, че в НСО бъка от хора на Мутрата и мафията, които искат да вкарат в капан Румен Радев. Сега е моментът да покаже, че няма да търпи подобни провокации срещу себе си и службата, която формално ръководи…. Това е едната страна на проблема, но другата е докога ще търпим тази хунта и ще демонстрираме по този начин, позволяващ на шайката да брани успешно властта си. Най-после трябва да се намерят истински водачи на народния гняв, които да посочат по-различен път за смачкването главата на змиятат и тази мутренска вахканалия да спре по начин, който да направи процесът необратим. Не си спомням например някой досега да е потърсил отговорност на запалилите преди 30 години Партиен дом. Това не е призив към вандерлюбщина, но търпението на народа ни се изчерпва и най-вероятно когато се намесят в протестите и гладуващите наистина ще се стигне до революционна ситуация, в която ще се пролее отново като на 2-ри септември българска кръв, но и с жертви защото хората нямат друг избор за да извоюват свободата си. Отникъде взорът надежда не види, освен САМИ С ВСИЧКИ СРЕДСТВА да я постигнем!

16.09.2020 21:26:43

Анонимен

Този объркан човек е президент,на кое самият той не знае.

16.09.2020 18:02:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.