• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Модни тенденции при роклите през зимата

Модни тенденции при роклите през зимата

/КРОСС/ За дамската рокля няма такова нещо като подходящ сезон, време или повод. Без значение от условията навън, мястото или събитието, тази дреха е класическа и емблематична за нежния пол. През зимата особено често се сещаме за нея - заради празничното настроение, семейните събирания, коледните партита, фирмените банкети. Ето защо сме сигурни, че ще ви бъде доста полезни с днешния материал. В него ще ви разкажем в детайли за всички актуални модни тенденции при зимните рокли за сезон 2022/2023 година.

Облечете се в лукс и шик с пера

Перата са истински хит през настоящата година. Те продължават да са актуални и през зимния сезон. Разбира се, че този вид декорация стои повече от отлично и супер ефектно на новогодишната малка черна рокля. Страхотни варианти са и плетените модели с пера по краищата, както и в зоната на ръкавите. За по-екстравагантните от вас, дизайнерите предлагат рокля, декорирана с пера от горе до долу.

Загърни се с кожа

Кожата е изключително актуален материал през есенно-зимния период на 2022 година. Роклите са по-скоро вталени и изчистени, най-често - с яка и без кой знае колко орнаменти. Модните дизайнери съветват да се спрете на еко кожа - по възможност с лак - за да сме в духа на устойчивата икономика и начин на живот. В интерес на истината някои производители предлагат и красиви зимни рокли от кожа с косъм. Както се досещате, те са чудесна алтернатива на вариантите с пера, а и също могат да са еко.

Букле и кадифе - любими материи за сезона

Френският стил на обличане отново е на мода. В сферата на роклите той се разгръща както на ниво кройка, така и на ниво текстури. Туидът и буклето са черешката на тортата този сезон, като акцентът е в класическия силует с разкроена долна част. Не се притеснявайте да тествате и някоя рокля от кадифе или плюш. Те също са доста модерни през настоящия зимен сезон, а освен това топлят много по-добре от баналния сатен или твърде претенциозната коприна.

Още блясък, моля!

Не само за новогодишната нощ, ами за целия празничен период през Декември лъскавите зимни рокли ще са истинско модно попадение. Дизайнерите дават съвети да не пестите от блясъка по себе си и да го продължите на ниво обувки и грим. Актуалните рокли са декорирани с много брокат, пайети и орнаменти като синджири, токи и 3D бродерии. Със сигурност с подобен силует ще се откроите сред тълпата и ще изразите своя непокорен дух и парти настроение.

Разгледай богата колекция от рокли тук: https://www.chickitta.com/категория/рокли/

Елегантната рокля от дантела

Тя е вечната класика във вечерното облекло и познайте какво - ще бъде актуална и през настоящия есенно-зимен сезон. Добрата новина е, че според модните експерти този аутфит вече съвсем не е подходящ само за официален повод. Спокойно можете да носите дантела и в офиса, стига самата кройка и модел да го позволяват. Особено креативни са последните модели с яки, прозрачни ръкави и орнаменти от сатен. Имайте на предвид, че дължините при роклите от дантела тази година са по-скоро средни - около, а понякога и под коляното. Това допълнително ви дава правото да ги носите на работното място, за да си осигурите едновременно комфорт и елегантна визия.

Рокля плетиво

И като говорим за комфорт, през зимата той силно зависи от усещането ни за топлина и уют. Ако търсите точно такава рокля, заложете на плетивото. За да бъдете достатъчно елегантни, можете да замените тази идея с рипс в кройка по тялото. При всички случаи плетените рокли са идеални за студените дни и могат да ви поставят в центъра на вниманието дори на коледното офис парти, ако ги съчетаете с чифт високи обувки стилето и ефектни бижута, които да отговарят на вашата същност и външни черти.

Изберете идеалната за вас зимна рокля според актуалните тенденции и нека подготовката за празничния декемврийски сезон започне сега именно с тази покупка!

Източник: Chickitta

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.