• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Проф.Шаренкова: БСП беше една от първите партии, която се присъедини към големите протести

Проф.Шаренкова: БСП беше една от първите партии, която се присъедини към големите протести

/КРОСС/ „БСП беше една от първите партии, която се присъедини към големите антиправителствени протести и искаше незабавни избори. От тази гледна точка тя е готова за избори още от лятото". Така отговори на въпроса за готовността на БСП за предстоящия парламентарен вот членът на Националния съвет на БСП проф. Светлана Шаренкова в предаването „Офанзива" по Нова нюз.

Проф. Шаренкова изрази позиция, че не трябва да се променят кардинално изборните правила по-малко от половин година преди избори, каквато промяна би била въвеждането на гласуване по пощата. Въпреки това трябва да се върви към модернизиране на изборите в България, посочи тя.

„Четири години БСП беше ясна алтернатива и опозиция на управлението на ГЕРБ. През всичките тези години тя е представяла своите алтернативни политики и алтернативни бюджети, докато другите парламентарно представени партии явно или неявно подкрепяха това управление. Левицата не е участвала в разграждането на държавността и поставянето на България на последно място във всички европейски класации, което е заслуга на сегашните управляващи и подкрепящите ги през годините формации", аргументира се Светлана Шаренкова защо БСП е най-подготвена да управлява.

„Цветан Цветанов преди седмица каза, че вотът ще бъде контролиран от МВР и ромският вот ще бъде под влияние на управляващите. Никой не обърна внимание тогава на този скандал, а той беше човекът, който през последните 10 години правеше изборите на ГЕРБ. Именно това е мафиотско-мутренският модел на ГЕРБ, срещу който БСП се бори", изтъкна проф. Шаренкова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ЭЭЭЭ

Крайно време е да бъде закрита БСП.Всички беди идват от нея.Не искаме нова Жан Виденова зима!!!

17.01.2021 15:12:05

Анонимен

Протестите си бяха организирани от червените,а само за камуфлаж си служиха с подставени лица,триото глупаци,или изправи се,наведи се на Манолова, която преди да се присъедини към протестите беше години депутатка от БСП.Като се прибави Радев,издигнат за президент от БСП,това са ви протестърите.Е,прибавиха се момчета с парите на Божков и дотук.Костеливата снага на столетницата стои най-напред като лозунг във всеки протест.Не се присъединихте,организирахте протести.

17.01.2021 13:48:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.