• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Д-р Неделя Щонова чества 20 години на екран с нетрадиционен мотивационен спектакъл

Д-р Неделя Щонова чества 20 години на екран с нетрадиционен мотивационен спектакъл

/КРОСС/ Популярната телевизионна водеща и специалист невролог доктор Неделя Щонова ще отбележи 20 годишния юбилей на своето здравно предаване - с подарък за многобройните му почитатели.
Чрез един напълно безплатен благотворителен мотивационен юбилеен спектакъл. При това със специалното участие на Intelligent Music Project и Рони Ромеро - вокалистът на „Рейнбоу".

Д-р Щонова е създател на първото здравно предаване в България и полага основите на научно базираната медицинска журналистика в България. Предаването е носител на много награди и отличия. Вече 20 последователни години тя промотира проактивния здравословен начин на живот, успехите на високотехнологичната медицина по света и у нас, с обич разказва за лекарите професионалисти, посветени на хуманността и задава стандарти в съвременната здравна журналистика.

На 21-и октомври, от 18 часа, в столичната зала 2020 Event Space, доктор Щонова ще представи един свои вълнуващ мотивационен спектакъл, вдъхновен от срещите й със силата на духа, на мечтите и добрите мисли. Вход с предварителна регистрация.

С богат опит и професионална кариера изцяло в света на медицината (през септември д-р Неделя Щонова защити своята докторантура към МУ София в специалност неврология), любимата телевизионна водеща от ефира на BTV организира и участва с неподозирани таланти (включително и на певица) в едно изпълнено с приключения и споделени емоционални истории преживяване, в което ще се потопите изцяло в духа на здравето.

"Кое докосна сърцето ми, какво ме разплака, изуми, трогна и вдъхнови?
Какво научих за силата на човешкия дух, здравето, медицината и чудесата за 20 години ефир, върху 4 континента, след повече от 1300 предавания и над 300 силно вдъхновяващи лични истории на пациенти по света и у нас. Няма да раздавам просто една красива надежда, защото не съм Джани Рудари. Аз съм лекар специалист невролог, доктор на науките, влюбен в идеята, че винаги можем да бъдем в контакт с онзи потенциал в нас, който моделира човешкото съвършенство. Че можем да насърчаваме здравословните избори, когато сме посветени на най-великата сила вътре в нас - любовта. Любовта. Осъзнаването. И добротата", коментира доктор Щонова и отправя покана към зрителите и почитателите на предаването, които споделят традицията на доброто „Предай нататък".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.